Overnachten op de NKC camping bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Overnachten Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2017 Utrecht

Overnachten bij de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

UTRECHT – Nog een paar weken en de Kampeer & Caravan Jaarbeurs begint weer. Dat betekent niet alleen de nieuwste campers en accessoires bekijken, maar ook sfeer proeven. Niet alleen de sfeer van het camperen, maar ook die van een grote en levendige studentenstad.

Want je kunt tijdens de beurs namelijk met de camper overnachten op de parkeerplaats van de Jaarbeurs parkeerplaats. Een uitgelezen mogelijkheid om ook Utrecht eens te gaan verkennen.

Zo kun je van een beursbezoek dus ook een minitripje maken. De NKC, die de overnachtingsmogelijkheid verzorgt, richt trouwens geen camperplaats maar echte camping in. Je staat er op de P2 dus ook tussen caravans, vouwwagens en tenten.

Doordat je lekker in Utrecht kunt overnachten, heb je tijdens je bezoek geen last van files of ander ongemak. Nadat je op je gemakje de beursvloer en alle noviteiten hebt verkend, kun je bijvoorbeeld lekker een hapje gaan eten in één van de gezellige restaurantjes die Utrecht te bieden heeft. Er is bij deze eet- en drinkgelegenheden ongtewijfeld iets naar jeouw smaak en het zit om de hoek. De volgende dag kan je natuurlijk direct afreizen. Maar er een dagje aan vastplakken is een wel een heel aantrekkelijke optie. Zo heb je alle tijd om het charmante centrum van Utrecht te ontdekken, een tentoonstelling te bezoeken of de Dom te beklimmen.

NKC logoAls je op de NKC camping overnacht, wordt je ontbijtje trouwens door de NKC verzorgd. Op zaterdagavond is er trouwens een barbecue voor iedereen die blijft overnachten. De NKC zorgt voor voldoende vlees, brood en salades Wel zo gezellig en makkelijk. Je kunt de volgorde natuurlijk ook omdraaien. Dan doe je eerst een dagje Utrecht en ga je daarna de Kampeer & Caravan Jaarbeurs bezoeken.

Voorzieningen

Op de camping zijn basic facilitaire voorzieningen. Zo zijn er toiletten, douches, wasbakken, een watertappunt en een afvaltank. Er staat een Thetford machine klaar om automatisch de afvaltank te legen, te spoelen en weer bij te vullen met een dosis Aqua Kem Blue. En dat alles binnen 3 minuten.

NKC Camping

De slagboom van de camping staat open van dinsdagavond 10 oktober 17.00 uur tot zondag 15 oktober 12.00 uur.

  • Inchecken op de camping kan dagelijks tot 21.00 uur
  • Een kampeerplek met stroom kost € 20,- per nacht
  • Een kampeerplek zonder stroom kost € 15,- per nacht
  • De NKC Camping wordt mogelijk gemaakt door de NKC

Reserveren

Een kampeerplek reserveren voor de NKC Camping doe je tegelijk met het online kopen van je toegangskaarten.

Korting voor NKC-leden

NKC-leden krijgen korting van € 2,50 op een campingplaats én een speciale ledenaanbieding voor entreetickets voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kamperen op de NKC Camping is voor eigen risico. De NKC Camping op P2 valt buiten de uitstootregeling voor campers en auto’s (milieuzone).

Like dit artikel
Tweet dit artikel