Camperbouwers

Een ‘camper op maat’ laten bouwen

Voor een aantal mensen voldoet een standaard fabriekscamper niet helemaal aan hun eisen. Zij laten bij een gespecialiseerde camperbouwer hun camper helemaal op maat bouwen.

Op die manier hebben zij een camper die zowel qua afmetingen, indeling en afwerking helemaal naar hun wensen en het beschikbare budget wordt gebouwd.

Maatwerk is specialistisch werk

Een camper bouw je niet zo maar op maat, de camperbouwers die kampeerauto’s op deze manier bouwen zijn pure specialisten op dat gebied.

Zij weten niet alleen hoe zij de wensen van hun klanten moeten interpreteren, maar ook hoe zij dit het beste in het uiteindelijke product kunnen verwerken.

Interieur van de camper
Interieur van de camper

Bij de bouw van een ‘camper op maat’ dienen ze namelijk met veel aspecten rekening te houden: beschikbare afmetingen, ergonomie, gewicht, isolatie, stahoogte, ramen, deuren, dakluiken, je kunt het zo gek niet bedenken.

Daarom maken de wensen van de opdrachtgever, gecombineerd met al die andere zaken, het op maat bouwen van een kampeerauto werk voor echte specialisten.

Van buscamper tot megacamper

Camper

Campers op maat zijn er in vele maten, vanaf een compacte buscamper tot een omgebouwde touringcar of vrachtwagen.

Maar ook semi-integraal campers en alkoof campers kunnen geheel naar wens worden gebouwd, evenals opzetunits.

Camperinterieur snel in- en uitbouwen

Inbouwunit

Verder zijn er ook camperbouwers, die zijn gespecialiseerd in inbouwunits. Daarmee kunnen bestelbusjes in een mum van tijd als camper worden ingericht, maar ook weer worden omgebouwd naar een normale bestelbus.

Deze units, die veelal op maat worden gemaakt, zijn vooral populair onder zzp-ers en bij mensen die in een bestelbus van hun werkgever rondrijden.

Nieuwe campers, gebruikte bestelauto’s en vrachtwagens, pick-ups

Buscamper

Camperbouwers bieden, uiteraard verschillend per bedrijf, hun klanten vele mogelijkheden.

Zo kan een camper natuurlijk geheel op basis van een nieuwe bestelbus of op een nieuw chassis worden gebouwd, maar het kan ook met een gebruikt voertuig.

Opzet/-afzetunit

En andere manier is een zogenaamde opzet/afzetunit, die eenvoudig op een pick-up of chassis-cabine kan worden geplaatst, en waarmee er in een handomdraai een veelal stoere camper kan worden gerealiseerd.

Ook deze kunnen geheel naar wens en op maat worden gebouwd.

Campers voor specifieke toepassingen

Camper op de beurs
Voorbereiden op de klus

Ook voor specifiekere doeleinden wordt vaak gebruik gemaakt van een op maat gebouwde kampeerauto.

Maatwerk komt niet alleen voor bij ‘normale’ campers, maar ook bij campers voor safari’s, sportploegen, popgroepen et cetera.

Campers voor minder validen

Camper voor minder validen

Een camper is ook uitstekend geschikt voor minder validen, mits deze daarvoor is gebouwd of aangepast.

Camperbouwers die ‘campers op maat’ bouwen

Onderstaande camperbouwers zijn gespecialiseerd in ‘maatwerk’ campers:

logo

Aart Camperinbouw
Zwolseweg 26/28
8141 EZ Heino
Tel. 0572 – 853133
B.G.G. 0572 – 760096

Aart Camperinbouw in Heino is dé inbouwspecialist als het gaat om compacte, betaalbare en doordachte bus-/camperinbouw. Door rechtstreekse import kunnen wij een product van goede kwaliteit tegen concurrerende prijzen leveren, dat bovendien zowel qua inbouw als techniek geheel naar uw wens is.

ATRION Camperbouw
Pepergaweg 101
8395 PC Steggerda
Tel. 0561 44 14 11

Gespecialiseerd in basic ombouw naar camper voor een vriendelijke prijs. Wij hebben een eigen lijn superplatte hefdaken, zit/slaapbanken en keukens. Als u zelf handig bent kunnen wij ook een gedeeltelijke ombouw uitvoeren en de RDW keuring verzorgen.

Avanti Camperbouw
Winkelhaak 75a
2495 AX Den Haag
Tel. 070 – 3070021

Avanti Camperbouw verzorgt naast bouwen en verbouwen van campers, ook de montage van alle soorten camper- en caravanaccessoires. Daarnaast voeren wij de meeste keuringen uit voor uw camper of caravan.

Buscamper op Maat
Smitspol 18b
3861 RS Nijkerk
Tel. 06 247 797 07

Ontdek zorgeloos reizen in onze unieke maatwerk buscampers. Kies uit onze modellen met hun eigen charme, of ontwerp je eigen buscamper. Onze handtekening is het gebruik van écht hout, wat elke camper een warme en authentieke uitstraling geeft. Laat ons je helpen je droomcamper te realiseren, met die unieke twist die je voor ogen hebt. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar reizen in stijl zoals nooit tevoren.

Butler Campers
Lissenveld 14
4941 VL Raamsdonksveer
Tel. 0162 – 512051

Butler campers maakt handmatig 2 á 3 persoons campers in busvorm, geheel naar wens van de klant. Door meer dan 30 jarige ervaring is de kwaliteit van ons product naar een hoog niveau geklommen. Onze kracht is de veelzijdigheid van ontwerpen en indelingen die door de koper gekozen kunnen worden.

logocameleon

Cameleon Camperdesign
De Hei 29
5783 RS Mariahout
Tel. 06 – 44273289

Het brabantse Cameleon bouwt frisse buscampers met smaak, naar UW wens! Van minicamper tot grote 4-persoons. We onderscheiden onszelf door verder met de klant mee te denken, dmv persoonlijk, 1 op 1 contact.

logoCaravanserviceBrabant

Caravanservice Brabant
Industrieweg 5j
5688 DP Oirschot
Mob. 06-25347784
Tel. 049 95 77 031

Caravan service Brabant is een klein bedrijf dat al voor meer dan 20 jaar onderhoud – schadeherstel en Service verricht aan caravans en campers in alle maten en merken. Tevens zijn we al diverse jaren bezig met camperombouw van bestelbus naar buscamper. Hierbij kunnen we de klant ook helpen met het aansluiten van gas – water en of elektra en verlichting. Monteren van ramen – koelkast roosters en of dakluiken. Verder leveren en monteren we alle verdere benodigd heden en accessoires.

logocaris

Caris Camperservice
Exaten 8
6002 VK Weert
Tel. 06 – 37284473

CarisCamperservice bouwt buscampers in opdracht en naar wens van de klant. CCs luistert en inspireert. “Het kan ook anders”. CCs maakt uw camper uniek, precies zoals u het wil. Warmte, huiselijkheid en gezelligheid gaan hand in hand met praktisch en robuust. CCs maakt gebruik van de beste materialen en merk onderdelen. Laat de voorbeelden hieronder u inspireren!

CustomCamp B.V.
Granaatstraat 46
7554 TR Hengelo
Tel. 074 – 2420065

CustomCamp bouwt campers en kampeerauto’s geheel op wens van de klant. Met ruim 15 jaar ervaring in de interieurbouw van zeiljachten, campers en kampeerauto’s staat CustomCamp garant voor ambachtelijk vakmanschap. Ontwerp je eigen droomauto en verander vrije tijd in genieten!

Dick Groot Safari Campers
info@safaricamper.nl
Tel. 072 – 5719596

Een Safari Camper is de ideale reisgenoot om optimaal te genieten van het echte kamperen zonder alle onpraktische problemen. Uw specifieke wensen zijn het uitgangspunt voor de kampeerauto’s die wij bouwen op basis van een Fiat Ducato, Peugeot Boxer en Citroën Jumper en verschillende interieurs.

Elfring Camperbouw
info@elfring-camperbouw.nl
Tel. 0226 – 428400

Jij droomt het, wij bouwen het! Elfring ontwerpt en bouwt campers op maat. Van alleen enkele meubelen tot een geheel nieuwe camper, compleet met keuken, douche, elektra- en gasinstallatie; wij kunnen het allemaal. Onze meubels vervaardigen we van hout: sfeervol, warm en van hoge kwaliteit. Wij bouwen jouw camper helemaal naar jouw wensen, zodat jij jarenlang kunt genieten van talloze droomvakanties.

Hekkema Kampeerauto’s
Spui 10a
2645 AR Delfgauw
Tel. 015 – 2855065

Wij zijn gespecialiseerd in het inbouwen van kleine bussen/bestelauto’s zoals de VW Transporter, Opel Vivaro, Renault Trafic en Nissan Primastar. Goed afgewerkte inbouw van hoge kwaliteit, met aandacht voor degelijkheid en doelmatigheid. De inbouw kan aangepast worden aan al uw wensen.

Camperbouw Holland
Zekkenstraat 32
3151 XP Hoek van Holland
Tel. 0174 – 310085

Camperbouw Holland biedt u volop mogelijkheden om een camper naar wens te laten bouwen. Wij bouwen zowel complete casco’s als inrichtingen van campers in bijvoorbeeld kleine bestelwagens zoals de Hyundai H 100/H 200, Toyota Hi-Ace, Mitsubishi L 300/400, Fiat Scudo, VW Transporter, etc.

Hop Custom Campers
Newtonweg 53
8013 RE Zwolle
Tel. 06 184 586 14
ww.hopcustomcampers.nl
info@hopcustomcampers.nl

Hop Custom Campers is gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk campers op basis van onder andere de Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper en Mercedes Sprinter. Naast het bouwen van complete campers doen we ook aanpassingen aan bestaande campers.

Innova Automotive, Campers & Yachting BV
Havenlaan 27a, 5433 NK Katwijk (NB)
Tel. 0485 – 45 40 86

Innova bouwt unieke campers geheel op maat. Zowel het naadloos en geïsoleerd polyester casco als het maatwerk interieur wordt vakkundig met de hand gemaakt en is uiteraard voorzien van alle luxe. Van buscamper tot motorhome, Innova realiseert uw droom!

Lelycampers
Noordersluisweg 20B, 8243 PR Lelystad
Tel. 0320-260246

Lelycampers camperbouw is een bedrijf met jarenlange ervaring in carrosserie en camperbouw. Onze paradepaardjes zijn de afzetunits voor op pickup’s. Tevens fabriceren wij buscampers, alkoof en halfintegraal-campers, dit alles geheel op maat en naar wens gebouwd.

Luckysale
Bevrijdingsweg 9-11
5171 PS Kaatsheuvel (NB)
Tel. 0416 – 544046
Werkplaats 06 – 42080674

Luckysale is naast de verkoop van rolstoelauto’s / bussen gespecialiseerd in het betaalbaar bouwen van bus campers. Wij vinden dat iedereen de vrijheid , die een camper biedt , moet kunnen ervaren. Ook voor camper interieurs , keukenunits , accessoires en andere hulp bij eigen bouw bent u bij ons aan het juiste adres www.luckysale.nl

Menes Camperinbouw
Daalsedwarsweg 18G
6521EG Nijmegen
T. 0624208370
E. campers@menes.nl

Menes Camperbouw uit Nijmegen maakt je droomcamper op maat. Ik doe niet aan standaard inbouw, samen bekijken we de mogelijkheden en wensen voor jouw ideale camperinterieur. In een verkennend gesprek zetten we je wensen op een rij, aan de hand daarvan werk ik een voorstel uit passend bij je budget.

Van Venrooy Utility Vehicles BV
Galliersweg 39 a
5349 AT Oss
Tel. 0412 – 455307

Van Venrooy Utility Vehicles produceert al tientallen jaren custom-build campers in het hoogste segment van de markt. De door ons geproduceerde campers voldoen in alle opzichten aan de verwachtingen van onze kritische afnemers.