Algemeen

Merk Adria
Model Coral Compact
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 87.010 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
Achteruitrijcamera Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Reservewiel Reservewiel-beugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Kachel

Gewichten en maten

Totale lengte 600 cm
Breedte 215 cm
Hoogte 270
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2614 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Slaapbank
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 110 cm x 170 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Adria Coral Compact 590 SP eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria camper niet deren, het is er prima tegen bestand.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een praktische standaardzit. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Om het verblijf tijdens koude dagen te veraangenamen, is de camper voorzien van verwarming.

Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, het reservewiel en de reservewielbeugel een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Past deze Adria Coral Compact 590 SP helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Camper Talsma: Een jong bedrijf waar u zich welkom voelt. Door de almaar groeiende markt en onze passie voor campers zijn wij Camper Talsma gestart.
Een vertrouwd adres voor al uw wensen op campergebied.


Wij staan bekend om onze grote klantgerichtheid & daarmee klanttevredenheid.
U bent namens al onze collega’s van harte uitgenodigd in onze prachtige showroom te Dronryp.
Lees meer

Contact

Adria Coral Compact 590 SP 590 Zonnepaneel

Camper Talsma B.V.

De Alde Mar 26

9035 VP, Dronryp (Friesland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen