Weinsberg camper kopen

Een Weinsberg camper kopen is kiezen voor een aangename prijs-kwaliteitsverhouding. Er zijn anno 2024 drie buscamperseries. Dan is er nog de nieuwe X-Cursion  CUV en X-Cursion Van. Een soort kruising tussen een halfintegraal en een buscamper. Weinsberg heeft daarnaast drie halfintegralen, een alkoof- en een integraalserie. Als basisvoertuig kunt u kiezen tussen de Fiat Ducato, de Ford Transit of de Mercedes Sprinter. Er is heel wat te kiezen bij deze dochteronderneming van Knaus-Tabbert.

 

 

 

 

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Weinsberg camper kopen: wat is nieuw in 2024

Weinsberg

Bij Weinsberg, een onderdeel van de Knaus-Tabbert groep, zien we voor 2024 enkele nieuwe namen. Zo krijgen we bij de buscampers naast de al bekende Carabus en CaraTour een derde buscamperserie. Dat is de CaraLife op basis van de Fiat Ducato. Deze buscamper is anders dan de andere. Zo heeft hij een tussenschot. Met daartegenaan het keukenblok. En een televisie die daar boven hangt. Verder een L-vormige keuken tegenover de schuifdeur en een zithoek in de vorm van twee bankjes tegenover elkaar aan elke wand net voor het bed. Voor alle buscampers van Weinsberg is optioneel een slaaphefdak leverbaar.

Nieuw voor modeljaar 2024 is naast de X-Cursion Van de Weinsberg X-Cursion CUV. Dat CUV staat voor 'Caravaning Utility Vehicles' Weinsberg gebruikt deze term in plaats van buscamper. Beide modellen hebben de compacte VW T6.1 als basisvoertuig. Waar de Van stahoogte heeft, zien we bij de lagere CUV een hefdak. Dit gaat recht omhoog en beslaat de hele woonruimte. De uitrusting is compleet met badkamer, toilet en garage. Een ruim bed komt na het omhoog gaan van het hefdak tevoorschijn boven de cabine. Deze X-Cursion CUV is wat Weinsberg betreft een buscamper, ziet er echter meer uit als een lage halfintegraal.

Nieuw voor modeljaar 2024 is verder dat een aantal modellen voortaan ook op het Ford Transit onderstel leverbaar zijn. Ze zijn herkenbaar een de toevoeging Ford. Zo is er voortaan een halfintegraal CaraLoft Ford en een halfintegraal Carasuite Ford. Ze zijn slank en hebben een ruim interieur. De rij-assistsystemen zijn een prettige bijkomstigheid van de Ford als basisvoertuig. Daar komt bij dat de campers er ook nog eens goed uitzien met de Ford-neus.

Weinsberg Op Fiat, Ford of Mercedes

Naast de al genoemde basisvoertuigen Fiat en Ford kunt u ook kiezen voor een Weinsberg met het onderstel van de Mercedes Sprinter. Zo staat de slanke CaraCompact halfintegraal naar keuze op Fiat of Mercedes onderstel. De halfintegraal CaraSuite is naar keus verkrijgbaar op Fiat of als CaraSuite Ford op Transit. Dat brengt het aantal halintegraalseries van Weisberg voor 2024 op drie. De CaraCompact, de CaraSuite en de CaraLoft.

Ook in 2024 CaraHome alkoof en CaraCore integraal

Ook in 2024 zien we de Weinsberg CaraHome alkoofcamper in de showroom staan. Een klassieke alkoof met tot aan zes slaapplaatsen. Er zijn vier verschillende indelingen op drie lengtes. Prettige bijkomstigheid: er zijn ook tot aan zes gordelplaatsen aan boord. De CaraCore integraalcamper zien we eveneens terug. Drie indelingen om uit te kiezen en twee lengtes. De bedvarianten bestaan uit een hefbed, een Frans bed of enkele bedden. Dsgewenst kan gekozen worden voor ALDE verwarming en vloerverwarming. Zeker voor de winterkampeerders onder ons het overwegen waard.

Beschikbare modellen

Weinsberg CaraBus camper kopen

Een Weinsberg Carabus camper kopen begint met de keus tussen een Fiat of een Ford als basis. Als Fiat is er een Weinsberg Carabus van 5,41 meter lengte tot 6,36 meter. En als Ford is dat van 5,53 tot 5,99 meter.

Bekijken
Weinsberg CaraTour camper kopen

Een Weinsberg CaraTour camper kopen is een keus voor een buscamper die klaar is voor avontuur. Of voor een alledaagse rit. Want ook daar is hij niet vies van. Hij is er op basis van de Fiat Ducato en als CaraTour Ford ook op basis van de Transit.

Bekijken
Weinsberg CaraLife camper kopen

Een Weinsberg Caralife camper kopen is kiezen voor een opvallend onopvallende buscamper. De CaraLife heeft tot aan vijf slaapplaatsen en drie gordelplaatsen. De CaraLife heeft de 6,36 meter lange Fiat Ducato als basis.

Bekijken
Weinsberg X-Cursion Van camper kopen

Een Weinsberg X-Cursion Van camper kopen is kiezen voor compacte buitenmaten en een nieuw interieurconcept. Dit is de eerste camper van Weinsberg op VW-basis. De VW T 6.1 met 150 pk om precies te zijn.

Bekijken
Weinsberg CaraCompact camper kopen

Een Weinsberg CaraCompact camper kopen is kiezen voor een slanke halfintegraal. Qua breedte is het eigenlijk een buscamper. Maar dan met het comfort van een halfintegraal. De CaraCompact is er met een Fiat Ducato of een Mercedes Sprinter onderstel.

Bekijken
Weinsberg CaraLoft Ford camper kopen

Een Weinsberg CaraLoft Ford camper kopen is kiezen uit maar liefst vijf verschillende indelingen. Ze hebben tot aan vijf slaapplaatsen en ook tot aan vijf gordelplaatsen. Opvallend zijn het innovatieve zitbankconcept en de vele opbergmogelijkheden.

Bekijken
Weinsberg CaraSuite camper kopen

Een Weinsberg CaraSuite camper kopen is kiezen voor tot aan zes slaapplaatsen, maar wel met compacte buitenmaten. De CaraSuite halfintegraalcamper heeft de Fiat Ducato als basis. Als CaraSuite Ford staat hij op het Ford Transit onderstel.

Bekijken
Weinsberg CaraHome camper kopen

Een Weinsberg CaraHome camper kopen is kiezen voor ruimte en een gezinsvriendelijke alkoofcamper. Ruimte voor het hele gezin en toch onder de 3500 kilogrens. De Weinsberg CaraHome heeft tot aan zes slaapplaatsen en twee gescheiden slaapgedeeltes.

Bekijken
Weinsberg CaraCore camper kopen

Een Weinsberg CaraCore camper kopen is kiezen voor design en kwaliteit. Dit is de eerste integraalcamper van Weinsberg. Hij heeft tot aan vijf slaap- en gordelplaatsen.

Bekijken