Bekijk nog meer foto's (15)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto:€ 26.999,-Betaal per maand via CamperDreams Concept Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door -
Motorhome Depot regio Utrecht
Klik hier voor meer informatie
Dethleffs Premium slanke camper
Half IntegraalBouwjaar 20024 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2002Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselKilometerstand: 96.219 km.Vermogen: 128 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat ducato
Maten
Opbouwlengte: 675 cm.Totale lengte: 675 cm.Breedte: 226 cm.Stahoogte: 194 cm.Totale hoogte: 265 cm.
Gewichten
Leeggewicht: 2790 kg.Rijklaar gewicht: 2890 kg.Max toel. gewicht: 3400 kg.Laadvermogen: 610 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 41x 2-persoonsbed, 200x130 cm.1x 2-persoonsbed, 195x135 cm.
Accessoires
Onderstel/cabineABSCabine aircoHuishoudaccuStartonderbrekerStoel(en) draaibaarStuurbekrachtigingTrekhaakVerduistering cabineSanitairAfvalwatertank (vast)CassettetoiletDoucheSchoonwatertank (vast)Toilet/WasruimteKeukenBoilerGascomfoorKoelkastVriesvakExterieur/InterieurBuitenlampCombicassettesDakluik grootDakluik hekiFietsenrekLeeslampjesLuifelVerwarmingCirculatie-verwarmingKachelTechniek en veiligheidLaderReservewielReservewiel-beugelServiceluikVeiligheidsslotenZonnepaneelSlaapcomfortLattenbodemRadio/TVTV-antenne
Indeling
Zitplaatsen: 4
BedFrans bedKeukenMiddenkeukenSanitairAchter-opstellingZitMiddendinetteTreinzit
Omschrijving
Ref Nr. 803001   De camper is op afspraak te bezichtigen bij Motorhome Facility Center Nijkerk!

| Dethleffs Premium T6446 | 2002 | 96000km | Fransbed | 4 slaapplaatsen | Zonnepaneel | Airco |

Deze bijzondere Dethleffs Premium gaat in de verkoop. De huidige eigenaren stoppen met camperen en hebben de laatste jaren de camper nauwelijks gebruikt. De buitenzijde laat zien dat deze camper slank en laag er uit ziet en is voorzien van een lichtblauwe bestickering.  Achterop de camper is een fietsendrager voor 2 fietsen gemonteerd. Wanneer we de camper instappen via de lage instap valt direct op dat er geen (elektrische) opstap nodig is. We lopen direct de gezellig zit binnen welke bestaat uit een treinzit welke voorzien is van 2 gordel. Deze zit kunnen we tot bed omvormen zodat we extra slaapplaatsen creëren. De bijrijders stoel is draaibaar. Tegenover de zit is de keuken gesitueerd welke voorzie is van een kookplaat, een spoelbak met koud en warm water en een koelkast welke is voorzien van een vriesvak.

Achterin de camper zien we het ruime fransbed voor 2 personen waaronder veel bergruimte is. In de hoek is de natte cel geplaatst welke voorzien is van toilet en aparte doucheruimte.

Chassis en motor:

Deze Dethleffs Premium is op basis van een Fiat Ducato met een 2.8 JTD dieselmotor met 128 pk en heeft  Euro 3 norm. Hij staat op een verlaagd ALKO chassis. De camper is voorzien van motorairco en is voorzien van een nieuwe APK. De distributieriem is in 2019 vervangen, de startaccu in 2020 en de boardaccu in 2021 evenals de EBL van het camperdeel.

Afmetingen en gewichten:
L 675 B 226 H 265 cm
Leeg gewicht 2790  Max gewicht 3400 kg (RDW)

Bedmaten:
2 persoons fransbed:     200 x 130 cm
2 persoons bedbank:     195 x 135 cm

Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen in opdracht van de campereigenaar wordt onder andere een RDW-registratiecontrole uitgevoerd, wordt naar aanleiding van de toelichtingen van de verkoper in kaart gebracht wat de gebruikshistorie van de camper is en wordt beoordeeld of de camper vrijelijk overdraagbaar is. Daarnaast verlopen alle betalingen via een stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is te allen tijde in de gelegenheid, hetgeen ook wordt geadviseerd, om voor eigen rekening een technische (camper)keuring te laten verrichten bij een onafhankelijk en erkend dealerbedrijf of camperkeuringsinstantie. Hierdoor verkrijgt de koper een goed inzicht in de algehele (technische) staat van de camper.

Wij besteden uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in de advertenties op deze website. Aan deze gegevens kunnen desondanks geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen worden derhalve voorbehouden.
Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
Motorhome Depot regio Utrecht
Naar boven