Dethleffs camper kopen

De campers van het Duitse merk Dethleffs zijn een begrip onder Europese camperaars. Dethleffs, tevens de uitvinder van de caravan, bouwt inmiddels al meer dan 90 jaar campers, aanzienlijk langer dan andere camperbouwers. Anno 2024 staan de campers van Dethleffs bekend als innovatief, modern en comfortabel.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Dethleffs camper kopen: omvangrijk camperprogramma

Dethleffs

Zoals we van Dethleffs gewend zijn is het camperprogramma voor het kampeerseizoen van 2024 bijzonder uitgebreid, . De afgelopen jaren heeft Dethleffs diverse nieuwe campermodellen aan het gamma toegevoegd. Wat er nu staat zijn buscamperseries Globevan en Globetrail. De halfintegralen Just Camp en Just Go. En de integralen Globebus en Globebus Go. Een Dethleffs camper kopen is kiezen voor moderne Duitse degelijkheid.

Modellengamma Dethleffs 2024 prettig overzichtelijk

Er zijn de afgelopen jaren weliswaar een paar series campers verdwenen bij Dethleffs, zoals de Magic Edition, Grand Alpa en de Advantage Edition. Ook heeft Dethleffs de nog niet eens zo lang geleden geïntroduceerde Globeline – de eerste Dethleffs camper op basis van de Mercedes Sprinter – onlangs weer uit het programma gehaald. Maar het programma Dethleffs (bus)campers is ook weer aangevuld. Al met al is het een prettig overzichtelijk programma. Op een alkoofcamper na is het compleet. Dethleffs had bij het 90-jarig jubileum diverse jubileummodellen. De Just 90 en Pulse Classic 90 zijn ook nu nog verkrijgbaar.

Noviteiten Dethleffs campers seizoen 2024: op basis van Ford

Dethleffs gaat ook campers op basis van de Ford Transit bouwen. Dit zijn de Just Go, een betaalbare maar compleet uitgevoerde halfintegraal camper voor beginnende camperaars. Ook de Globevan is nieuw. Dit is een compacte buscamper – ook wel camperbusje genoemd - die Dethleffs op basis van de Ford Transit Custom gaat bouwen.

Beschikbare modellen

Dethleffs Globebus camper kopen

De Dethleffs Globebus camper kopen is kiezen voor een integraalcamper met de modernste technologische snufjes. De Dethleffs Globebus heeft de perfecte balans tussen compact van buiten en ruim van binnen.

Bekijken
Dethleffs Globebus Go camper kopen

De Dethleffs Globebus Go camper kopen staat voor compact onderweg zijn met een ruime halfintegraalcamper. Want de Dethleffs Globebus Go is er al vanaf een lengte van 5,99 meter.

Bekijken
Dethleff Just Camp camper kopen

De Dethleffs Just Camp camper kopen is een keus voor het jubileummodel. Dit speciale model heeft wat Dethleffs de Ready to Go uitrusting noemt. Dit omvat een omvangrijk jubileumpakket met onder andere een extra brede toegangsdeur.

Bekijken
Dethleffs Just Go! camper kopen

Een keus voor de Dethleffs Just Go! camper kopen is een keus voor de eerste camper van Dethleffs op basis van de Ford Transit. Deze vijfpersoons halfintegraal is er in drie verschillende indelingen.

Bekijken
Dethleffs Globetrail camper kopen

Kiezen voor een Dethleffs Globetrail camper kopen geeft een ruime keus. Niet alleen wat betreft de drie verschillende series van deze buscamper: de Dethleffs Globetrail Classic, Dethleffs Globetrail Advantage en Dethleffs Globetrail Performance.

Bekijken
Dethleffs Globevan camper kopen

De Dethleffs Globevan camper kopen is een keus voor een zogenaamde Urban camper. Uiterst compact en net zo handig tijdens het dagelijks gebruik als op vakantie. Lekker flexibel en doordacht.

Bekijken