Hymer camper kopen

Hymer campers zijn al jarenlang een begrip onder veeleisende camperaars. De Hymer B-Klasse bijvoorbeeld, deze integraal camper heeft inmiddels een iconische status bereikt. De Duitse camperbouwer maakt al sinds de jaren 60 campers. Sindsdien is Hymer uitgegroeid tot een van Europa’s meest geliefde en vertrouwde camperbouwers. Voor modeljaar 2024 doet Hymer haar goede naam eer aan met een omvangrijk leveringsprogramma.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Hymer camperkopen: veel keus, veel kwaliteit

Een Hymer camper kopen is kiezen voor Duitse kwaliteit. Hymer brengt diverse modellen uit in alle campersegmenten. Het is opmerkelijk dat vele van hun campers tegenwoordig worden gebouwd op basis van Mercedes. Echter is ook de Fiat Ducato nog beschikbaar als basisvoertuig.

Hymer B-MC-I camper kopen
Hymer B-MC-I camper kopen

Hymer is onderdeel van de Erwin Hymer Group. Dat op zijn beurt weer onderdeel is van het Amerkaanse Thor Industries. Hymer bouwt ook Hymer en Eriba caravans. Hymer was op veel vlakken een voorloper. Zo was het het allereerste merk dat een ‘Van’ op de markt bracht, een ingenieus model dat in feite een halfintegrale camper was met de afmetingen van een buscamper. Bovendien introduceerde dit hoogwaardige merk ook de Hymer Exsis, een unieke integraal camper die tot dan nog niet eerder was aangeboden.

Hymer heeft een breed gamma aan campers. Voor alle buscampers kijkt u het beste even bij de pagina van HymerCar. Dat is de buscampertak van Hymer.

De Hymer alkoofcampers:

Hymer halfintegraalcampers:

Hymer integraalcampers:

  • B-klasse MasterLine I
  • B-klasse ModernComfort I / WhiteLine
  • Exsis I / 580 Pure

Meer Hymer campers op basis van Mercedes Sprinter

Hymer

Hymer bouwt steeds meer campermodellen op basis van de Mercedes Sprinter. Hymer is naar eigen zeggen ook de belangrijkste partner van Mercedes in de camperbranche. Het Duitse Premiummerk heeft het grootste aantal campermodellen op een Mercedes in het programma.

De reden voor deze keuze is het feit dat Hymer zich steeds meer wil profileren als fabrikant van premium campers. Daarbij past niet alleen het imago van de Mercedes Sprinter maar ook het aangename rijcomfort en de moderne veiligheidstechnieken waarmee dit voertuig is uitgerust. Ook bij de buscampers van het Duitse merk zien we dat er grotendeels wordt overgestapt van de Fiat Ducato naar de Sprinter. De Duitse camperfabrikant combineert bij de (half)integraal campers in veel gevallen de trekkop van de Mercedes Sprinter met het eigen lichtgewicht SLC-chassis. Hymer bouwt uiteraard ook nog steeds campers op basis van de bekende Fiat Ducato.

Modellengamma Hymer camper

Het camperprogramma van Hymer is wat minder uitgebreid dan een aantal jaren geleden. Hymer nam de afgelopen seizoen afscheid genomen van de Van halfintegraal campers, de Hymer ML-I, Hymer B-Klasse PremiumLine en de Hymer Starline. De Tramp is sinds kort uitsluitend op basis van een Mercedes Sprinter en dus als S-variant beschikbaar. Daarnaast is bij diverse bestaande camperreeksen het aantal beschikbare indelingen iets afgeslankt. Maar er kwam ook een opvallend nieuwtje. De prachtige, innovatieve Venture S camper is al heel snel nadat Hymer het studiemodel liet zien in het leveringsprogramma opgenomen.

Noviteit Hymer Venture S

Niet van dit jaar, maar nog steeds één grote noviteit: de Hymer Venture S. Deze stoere camper is ook meteen het nieuwe topmodel van Hymer. Voor de ontwikkeling van de Venture S maakte Hymer gebruik van twintig ultramoderne materialen van het grote BASF. De Venture S is een off-road camper voor twee personen, die kunnen genieten van een hoogwaardig en exclusief interieur. Volgens Hymer moet de Venture S zijn gebruikers een grote vrijheid zonder compromissen bieden. Ook voor de Venture S gebruikt Hymer een Mercedes Sprinter als basisvoertuig. Het betreft in dit geval een chassiscabine, welke standaard is uitgerust met vierwielaandrijving.

Beschikbare modellen

HYMER B-Klasse ModernComfort

Bent u een kampeerliefhebber? Misschien staat het kopen van een camper hoog op uw verlanglijstje. Als dat zo is, dan zou u eens kunnen overwegen een Hymer B-klasse ModernComfort camper te kopen. Hymer is bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige campers,

Bekijken
HYMER Exsis-t

De Hymer Exsis-T is een halfintegraal camper met een lengte van 6,5 meter en een breedte van 2,3 meter. De camper is voorzien van een Fiat Ducato chassis met een 140 pk motor. De camper is voorzien van een ruime slaapkamer met twee bedden

Bekijken
Hymer Exsis-i

Als je van plan bent een Hymer Exsis-i camper te kopen, dan valt het sportieve en aerodynamische design direct op. Dit ontwerp zorgt er niet alleen voor dat de camper er stijlvol uitziet, maar draagt ook bij aan een zuinig brandstofverbruik.

Bekijken
Hymer ML-T

Als je een HYMER ML-T camper koopt, kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo zijn er modellen met twee aparte bedden, een queensbed of een hefbed.

Bekijken
Hymer Tramp S

In de eerste plaats, wanneer je besluit om een Hymer Tramp S camper te kopen, zul je genieten van een luxueus interieur. Elk detail in dit prachtige model is ontworpen met comfort en gemak in het achterhoofd.

Bekijken
Hymer Buscamper

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige, stijlvolle en praktische camper, dan is een Hymer buscamper camper kopen de beste beslissing die je kunt nemen.

Bekijken
HYMER Free S Buscamper

Met een Hymer Free S Buscamper is alles mogelijk. Hymer Free S Buscamper kopen betekent een stukje vrijheid kopen. U zult verbaasd zijn over de plaatsen die u kunt bezoeken en de ervaringen die u opdoet.

Bekijken
Hymer Venture S

De Hymer Venture S buscamper, is het toonbeeld van innovatie. Het beantwoordt de meest rigoureuze eisen van de veeleisende kampeerder met plezier.

Bekijken
Hymer B-Klasse MasterLine I

Het onderscheidende kenmerk van de Hymer MasterLine I is ongetwijfeld de combinatie van luxe en stijl. Dit wordt gereflecteerd in het moderne, geavanceerde ontwerp dat een aantrekkelijke esthetische uitstraling biedt.

Bekijken
Hymer B-Klasse MasterLine T

De Hymer MasterLine T te kopen. U maakt een uitstekende keuze als u op zoek bent naar luxe in combinatie met een krachtige laagbouwcabine uit de nieuwste serie half-integrale campers.

Bekijken
Hymer BMC-I

Of u nu zoekt naar een compact model voor spontane weekendtrips, of een ruime camper voor een lange, onbezorgde vakantie, er is altijd een Hymer camper BMC-I model dat bij u past.

Bekijken