Knaus camper kopen

Bij camperbouwer Knaus zien we campers op de onderstellen van Fiat, Volkswagen en MAN. Er is in modeljaar 2024 een ruime keus in halfintegraal- en integraalmodellen. Bij de halfintegralen – in totaal 7 series – zien we ook compacte modellen met de VW T6.1 als basisvoertuig. De integraalmodellen zijn verdeeld in drie series. De buscampers heten Boxlife en Boxdrive. Optioneel is er een slaaphefdak verkrijgbaar voor alle buscampers. Daarmee voeg je twee slaapplaatsen toe. Nieuw voor 2024 is de CUV. Dit Caravaning Utility Vehicle heeft de afmetingen van een buscamper. Maar lijkt het meest op een lage halfintegraal. Knaus noemt het een nieuwe voertuigklasse. Het hefdakconcept is nieuw en komt hier recht omhoog.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters
Knaus

Knaus camper kopen: ruime keus

Bij Knaus zien we voor modeljaar 2024 een ruime keus. Veel halfintegralen, met keus uit maar liefst zeven series. Opvallend daarbij zijn de modellen met de toevoeging Van. Dit zijn halfintegraalcampers met de afmetingen die we gewend zijn van buscampers. Knaus heeft momenteel drie integraalseries. Dat zijn de Van I, de Live I en de Sun I. Of zoals Knaus ze omschrijft, de compacte, de opvallende en de exclusieve. Er zijn twee buscampervarianten in dit populaire segment. Dat zijn de Knaus Boxlife Pro en de Knaus Boxdrive. Nieuw voor modeljaar 2024 is de Tourer CUV, waarbij vooral het recht omhoog klappende hefdak opvalt. Kortom, een Knaus camper kopen is kiezen voor innovatie en slimme oplossingen. En natuurlijk bewezen Duitse kwaliteit.

Zoals veel andere camperfabrikanten begon Knaus oorspronkelijk met het bouwen van caravans. Pas in 1988 bracht Knaus haar eerste camper op de markt, de Knaus Traveller. Deze eerste Knaus camper was direct een hit: het model werd goed verkocht en werd in het jaar van zijn introductie “camper van het jaar”. Sindsdien heeft het merk haar programma flink uitgebreid. De Tourer Van 500 MQ, is vorig jaar nog door de NKC uitgeroepen tot de “Kampeerauto van het jaar 2023”.

Modellengamma Knaus 2024

De Knaus Traveller verdween en er zijn sinds een paar jaar geen alkoofcampers terug te vinden in het modellenpalet. Ook verschillende andere modellen zijn de afgelopen jaren geschrapt, zoals de Sun Ti en de Sky I integraal campers. Toch staat er anno 2024 een ruim aanbod. Recent toegevoegd is de buscamper Knaus Van TI Plus, een van de weinige campers die op basis van de MAN TGE-bestelwagen gebouwd wordt. Ook bracht Knaus een nieuwe integraal camper uit, de L!ve I. In modeljaar 2023 breidde Knaus het programma uit met de prijswinnende Tourer Van, een ultracompacte, innovatieve halfintegraal camper op basis van de VW Transporter.

Noviteiten Knaus campers seizoen 2024: Tourer CUV

De grootste noviteit bij de Knaus campers is de recent toegevoegde de Knaus Tourer Van. Dit is een wat kleinere halfintegraal camper die dankzij een aantal slimme oplossingen alles biedt wat je in een halfintegraal camper zou mogen verwachten. Met name de compacte 500 MQ-indeling valt op vanwege de variabele badkamer. Beide indelingen bieden een bed van acceptabele afmetingen, een WC/wasruimte met douchegelegenheid, een keukenblokje en een zithoek.

Helemaal nieuw in 2024 is de Knaus Tourer CUV. Je zou kunnen zeggen dat het een Tourer Van is waarvan de bovenkant is afgezaagd. Knaus zet er vervolgens een groot hefdak op. Daarmee ontstaat een compacte en zeer wendbare camper tijdens het rijden. Wanneer u stilstaat heeft u een volwaardige camper voor vier personen met alle comfort. De stahoogte is dan ruim 1,90 meter. Er zijn meteen twee indelingen beschikbaar: de 500 MQ en 500 LT.

Ook in 2024 zijn er diverse rijk uitgeruste actiemodellen verkrijgbaar. Niet alleen vol met hele fijn extra's, maar ook nog eens aangeboden met een flink prijsvoordeel. Bent u op zoek, dan zijn deze actiemodellen het bekijken zeker waard.

Beschikbare modellen

KNAUS TOURER VAN

De KNAUS TOURER VAN kopen is een investering in uw reiscomfort. Zodra u achter het stuur zit, ervaart u een gevoel van vrijheid dat ongeëvenaard is. Onderweg biedt de Camper perfecte rijdynamiek en comfort

Bekijken
KNAUS VAN TI

Ongeacht het model dat u kiest, kunt u een KNAUS VAN TI kopen met zelfvertrouwen, wetende dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft. De KNAUS VAN TI is ontworpen met het oog op comfort en gemak.

Bekijken
KNAUS LIVE TI

Ben je van plan om een camper te kopen? Kies dan voor de KNAUS LIVE TI camper. Het is een prachtige en praktische camper die u alles biedt wat u nodig heeft tijdens uw reizen. Allereerst heeft de KNAUS LIVE TI camper een dynamisch design.

Bekijken
Knaus Boxlife Pro camper kopen

Een Knaus Boxlife Pro camper kopen is kiezen uit drie lengtematen. Hij is er namelijk als Boxlife Pro 540, 600 en 630. De buscamper Knaus Boxlife is nu nog completer en heet daarom voortaan Boxlife Pro. De Boxlife Pro heeft de Fiat Ducato als basis.

Bekijken
Knaus Boxdrive camper kopen

Een Knaus Boxdrive camper kopen is kiezen voor de MAN TGE als basisvoertuig. De Knaus Boxdrive buscamper is er ook als Boxdrive XL en heeft dan een verhoogd dak.

Bekijken
Knaus Tourer CUV camper kopen

Met de Knaus Tourer CUV zet Knaus aldus eigen zeggen een nieuwe voertuigklasse in de campermarkt. Een Knaus Tourer CUV camper kopen is kiezen voor compact onderweg en ruimte op de plek van bestemming. Oftewel maximaal rijplezier, optimaal ontvouwen.

Bekijken
KNAUS SKY TI

Een KNAUS SKY TI camper kopen betekent kiezen voor de vrijheid om je eigen weg te kiezen. De compactheid van de KNAUS SKY TI zorgt ervoor dat de reis net zo comfortabel is als je uiteindelijke bestemming.

Bekijken
KNAUS VAN WAVE

De KNAUS VAN WAVE camper is een compacte allrounder die ruim genoeg is voor vier personen. Voorzien van een krachtige motor tot 177 pk en een aangename 8-traps automatische versnellingsbak, wordt het rijden een fluitje van een cent.

Bekijken