Knaus camper kopen

Knaus campers worden steeds populairder. Zo’n tien jaar geleden kwam de oorspronkelijk Duitse caravan- en camperfabrikant in handen van een Nederlandse investeerder. Sindsdien boekt Knaus opmerkelijke successen.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters
Knaus

De toegenomen populariteit van de Knaus campers én buscampers is mede te danken aan de transformatie die het Duitse merk ondergaat, namelijk die van een traditioneel merk naar een modern, fris en innovatief merk dat aantrekkelijke, marktconforme campers maakt. En dat werpt zijn vruchten af. We zien steeds meer Knaus campers op de weg en het merk behoort tot de meest verkochte campermerken van Europa.

Knaus “Camper van het jaar” en “Kampeerauto van het jaar”

Zoals veel andere camperfabrikanten begon Knaus oorspronkelijk met het bouwen van caravans. Pas in 1988 bracht Knaus haar eerste camper op de markt, de Knaus Traveller genaamd. Deze eerste Knaus campers was direct een hit: het model werd talloze keren verkocht en werd in het jaar van zijn introductie benoemd tot “camper van het jaar”. Sindsdien heeft het merk haar programma flink uitgebreid. Een van de nieuwste modellen van Knaus, de Tourer Van 500 MQ, is onlangs nog door de NKC uitgeroepen tot de “Kampeerauto van het jaar 2023”.

Modellengamma Knaus 2023

Het assortiment anno 2023 is omvangrijk en bevat allerlei type campers, waaronder buscampers, halfintegraal campers en integraal campers. In totaal bestaat het programma uit veertien camperseries. Drie hiervan zijn buscampers (Caravaning Utility Vehicle (CUV)), vier halfintegraal campers en drie series integraal campers. Door het schrappen van de welbekende Knaus Traveller zijn er sinds een paar jaar geen alkoof campers terug te vinden in het modellenpalet. Ook verschillende andere modellen zijn de afgelopen jaren geschrapt, zoals de Sun Ti en de Sky I integraal campers.

Maar Knaus heeft recentelijk ook diverse nieuwe campers aan het programma toegevoegd. De Knaus Van TI Plus bijvoorbeeld, een van de weinige campers die op basis van de MAN TGE-bestelwagen gebouwd wordt. Ook bracht Knaus niet zo lang geleden een nieuwe integraal camper uit, de L!ve I. In modeljaar 2023 breidde Knaus het programma uit met de prijswinnende Tourer Van, een ultracompacte, innovatieve halfintegraal camper op basis van de VW Transporter.

Noviteiten Knaus campers seizoen 2023

De grootste noviteit bij de Knaus campers van modeljaar 2023 is de Knaus Tourer Van. Dit is een wat kleinere halfintegraal camper die dankzij een aantal slimme oplossingen alles biedt wat je in een halfintegraal camper zou mogen verwachten. Met name de compacte 500 MQ-indeling valt op vanwege de variabele badkamer. Beide indelingen bieden een bed van acceptabele afmetingen, een WC/wasruimte met douchegelegenheid, een keukenblokje en een zithoek.

Een andere nieuwe Knaus camper op basis van een Volkswagen basisvoertuig is de Tourer CUV. Deze is nog niet in het leveringsprogramma opgenomen maar biedt dankzij een hefdak over de gehele lengte van het voertuig een veelbelovende combinatie van een buscamper en een compacte halfintegraal camper.

KNAUS TOURER VAN kopen

De KNAUS TOURER VAN kopen is een investering in uw reiscomfort. Zodra u achter het stuur zit, ervaart u een gevoel van vrijheid dat ongeëvenaard is. Onderweg biedt de Camper perfecte rijdynamiek en comfort

Bekijken
KNAUS VAN TI kopen

Ongeacht het model dat u kiest, kunt u een KNAUS VAN TI kopen met zelfvertrouwen, wetende dat u een kwaliteitsproduct in handen heeft. De KNAUS VAN TI is ontworpen met het oog op comfort en gemak.

Bekijken
KNAUS LIVE TI camper kopen

Ben je van plan om een camper te kopen? Kies dan voor de KNAUS LIVE TI camper. Het is een prachtige en praktische camper die u alles biedt wat u nodig heeft tijdens uw reizen. Allereerst heeft de KNAUS LIVE TI camper een dynamisch design.

Bekijken
KNAUS SKY TI camper kopen

Een KNAUS SKY TI camper kopen betekent kiezen voor de vrijheid om je eigen weg te kiezen. De compactheid van de KNAUS SKY TI zorgt ervoor dat de reis net zo comfortabel is als je uiteindelijke bestemming.

Bekijken
KNAUS VAN WAVE camper kopen

De KNAUS VAN WAVE camper is een compacte allrounder die ruim genoeg is voor vier personen. Voorzien van een krachtige motor tot 177 pk en een aangename 8-traps automatische versnellingsbak, wordt het rijden een fluitje van een cent.

Bekijken