Bürstner camper kopen

Bürstner campers en buscampers staan bekend om hun moderne, markante uiterlijk, sfeervolle interieur met een echt ’thuisgevoel’ diverse slimme, innovatieve oplossingen. Hoewel de eerste Bürstner-campers ‘pas’ in de jaren ‘90 op de markt kwamen, behoort Bürstner al jaren tot de populairste camperbouwers van Europa. En met goede reden. De campers van Bürstner worden geroemd om hun uitstekende bouwkwaliteit, praktische indelingen en innovatieve oplossingen.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Uitvinder van de halfintegraal en cross-over campers

Bürstner

Het Duitse merk staat bekend als de uitvinder van zowel de halfintegraal camper als de zogenaamde crossover camper. Eind jaren 80 introduceerde Bürstner als eerste een halfintegraal camper. Later, in 2008, was Bürstner het eerste campermerk dat een halfintegraal camper met een hefbed boven de zitgroep introduceerde. Dit concept groeide uiteindelijk uit tot de komst van de zogenaamde crossover camper. Dit zijn iets hoger gebouwde halfintegraal campers met een al of niet elektrisch bediend hefbed boven de zitgroep. Hiermee kan men er extra slaapplaatsen realiseren zonder dat dit ten koste gaat van de interieurruimte. Een Bürstner camper kopen is kiezen voor innovatieve oplossingen.

Modeljaar 2024: 12 series bij Bürstner om uit te kiezen

Natuurlijk houdt Bürstner zich niet alleen bezig met halfintegraal en crossover campers. Zo maakt Bürstner ook integraal campers. Namelijk de chique Elegance en de moderne en meer betaalbare Lyseo I. Bovendien zet Bürstner flink in op buscampers.

Het leveringsprogramma van de Bürstner campers voor kampeerseizoen 2024 bestaat uit in totaal 12 verschillende camperseries. Bij de buscampers zijn dat:

  • de Campeo (ook als 4x4 Campeo)
  • de Delfin Limited
  • de Lineo
  • de Eliseo
  • de Copa (Urban Camper genoemd)
  • de Playa (Urban Camper genoemd)

Bij de halfintegralen:

Bij de integralen:

  • de Lyseo I
  • de Elegance

Bürstner heeft het programma de afgelopen jaren flink gestroomlijnd. Daarmee zijn er een aantal bekende series verdwenen. Denk hierbij aan de Argos, Ixeo T en Edition 30, die sinds modeljaar 2022 niet meer in Nederland verkrijgbaar zijn.

Bürstner camper kopen is kiezen voor innovatieve oplossingen

Van de Lyseo TD introduceerde de Duitse camper- en caravanfabrikant vorig jaar de Harmony Line-variant, die optioneel met de Mercedes Sprinter als basisvoertuig kan worden geleverd. Nieuw sinds vorig seizoen is de innovatieve Lyseo Gallery TD. Deze nieuwe half-integraal camper heeft een bijzonder en inmiddels ook bekroond ontwerp. Boven de cabine heeft deze camper een zogenaamd ‘Gallery Roof’. Dit is een pneumatisch uitklapbaar hefdak waarmee je – net als bij een alkoof camper - twee extra slaapplaatsen boven de cabine hebt. Sinds vorig seizoen is er ook de buscamperserie Lineo bijgekomen die op basis van de Ford Transit wordt gebouwd.

Noviteiten Bürstner campers 2024

Nieuw bij Bürstner zijn de Lineo T halfintegraal. De eerste camper van deze camperbouwer met het Ford Transit heavy duty onderstel. Hij voorziet in de groeiende vraag naar slank en compact. Met de Playa Limited Edition voegt Bürstner ook de Renault Traffic toe als basisvoertuig. Hij valt in de Urban Camper klasse van dit merk. Een Bürstner camper kopen is altijd precies dat model vinden dat bij u past.

Beschikbare modellen

Bürstner Limited T camper kopen

Bent u op zoek naar comfort dan is een Bürstner Limited T camper kopen een goed idee. U koopt een halfintegraalcamper die de laatste innovaties en trends volgt. Deze camper heeft een dynamisch design en een modern en multifunctioneel interieur.

Bekijken
Bürstner Lyseo TD camper kopen

U wilt het hele jaar door op pad en bent misschien wel een fervent winterkampeerder? Dan is een Bürstner Lyseo TD camper kopen het overwegen waard. Deze heeft namelijk een dubbele vloer, de zogenaamde Thermo-Floor.

Bekijken
Bürstner Lyseo Gallery TD camper kopen

Klein reizen, groot wonen zegt Bürstner over de bijzondere Gallery. Een Bürstner Lyseo Gallery TD camper kopen betekent precies dat. Binnen enkele seconden voegt u een complete tweede woonverdieping toe aan uw camper.

Bekijken
Bürstner Campeo camper kopen

Een Bürstner Campeo buscamper kopen is een goede keus. Compact en wendbaar, want het is tenslotte een buscamper. Desondanks veel opbergruimte en 2 tot 5 slaapplaatsen.

Bekijken
Bürstner Delfin camper kopen

De Bürstner Delfin Limited camper kopen is een keus voor flexibiliteit en comfort. Die zijn in deze buscamper vakkundig gecombineerd. De Delfin heeft compacte buitenmaten, maar desondanks een ruime keuken en grote en brede badkamer.

Bekijken
Bürstner Lineo camper kopen

Een compacte campervan met gevoel voor ruimte. Dat krijgt u als u een Bürster Lineo camper overweegt te kopen. Deze buscamper heeff de Ford Transit als basis en is er in twee verschillende lengtes, 5,53 en 5,98 meter.

Bekijken
Bürstner Eliseo camper kopen

Een Bürstner Eliseo camper kopen is een goede keus. U koopt de lifestyle van een campervan en maximaal comfort. En u profiteert van de compacte afmetingen van deze buscamper.

Bekijken
Bürstner Copa camper kopen

Een Bürstner Copa camper kopen is kiezen voor de meest compacte camper van dit kwaliteitsmerk. De slechts 4,97 meter lange Copa voelt zich in elk stadscentrum thuis. En u parkeert hem in elk parkeervak.

Bekijken
Bürstner Elegance camper kopen

Een Bürstner Elegance camper kopen is kiezen voor een ruime integraalcamper. De Elegance, het topmodel van Bürstner, heeft veel oog voor detail en een overdaad aan comfort. U combineert de voorwielaangedreven Mercedes Sprinter met het comfort van Bürstner

Bekijken
Bürstner Lineo T camper kopen

Een Bürstner Lineo T (de T staat voor Teilintegrierter oftewel halfintegraal) camper kopen is een keus voor een compacte halfintegraal met veel ruimte. Het is de eerste halfintegraalcamper van dit Duitse kwaliteitsmerk merk op een Ford Transit-onderstel.

Bekijken