LMC camper kopen

De campers van LMC worden steeds populairder in Nederland. LMC campers staan bekend om hun sterke prijs-kwaliteit verhouding, kenmerken zich door een tijdloos design en moderne bouwwijze en behoren tot het middensegment. Oorspronkelijk was LMC, van oudsher Lord Münsterland Caravan genoemd, een fabrikant van caravans. Pas in in de jaren 80 waagde de Duitse fabrikant zich ook op de markt van campers. Sindsdien heeft LMC haar gamma bij de campers langzaam maar zeker uitgebreid. Gedurende een periode bouwde de LMC-fabriek zelfs campers en caravans voor TEC. Echter, sinds 2013 worden alle door LMC geproduceerde campers en caravans ook onder haar eigen merknaam verkocht.

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Innovatie

LMC

LMC wordt geroemd om haar innovatie. Zo introduceerde het een aantal jaar geleden een extra duurzame techniek voor de opbouw van haar campers. Dankzij de toepassing van deze LLT-techniek zijn de opbouwen van LMC-campers geheel houtvrij, vochtbestendig en extra licht van gewicht. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de campers, maar ook voor relatief veel laadvermogen. Ter illustratie: Alle LMC campers met een maximaal toegelaten massa (MTM) tot 3500 kilo beschikken dankzij hun lage eigen gewicht over voldoende laadvermogen om met het gehele gezin - inclusief spullen - op vakantie te gaan.

Leveringsprogramma 2022 - LMC buscampers zijn terug

In tegenstelling tot sommige andere camperfabrikanten is het modellengamma van LMC relatief bescheiden. Vroeger had het Duitse merk weliswaar een bijzonder omvangrijk assortiment, maar de afgelopen jaren biedt LMC alleen de campers aan waar veel vraag naar is. Om deze reden bestond het leveringsprogramma vorig jaar uitsluitend uit halfintegraal campers. Vanwege de toenemende populariteit van buscampers heeft LMC besloten dit jaar een serie buscampers te introduceren, de LMC Innovan, genaamd.

Modellen

Ondanks de terugkomst van buscampers in het LMC assortiment is het LMC leveringsprogramma voor kampeerseizoen 2022 bescheiden te noemen. In totaal zijn er vier camperseries:

  • Tourer (instapmodel)
  • Cruiser T (halfintegraal)
  • Cruiser V (compacte halfintegraal)
  • Innovan (buscamper)

Productnieuws LMC campers modeljaar 2022

De Tourer is het nieuwe instapmodel van LMC en daarmee de opvolger van de LMC Element camperserie die dit seizoen in Nederland niet verkrijgbaar zal zijn. Van de in totaal veertien beschikbare indelingen behoren er maar liefst acht tot de nieuwe Tourer-serie. Dit aantal is enigszins vertekend, aangezien LMC elk van de vier unieke indelingen aanbiedt mét (Tourer Lift) of zónder hefbed. De Cruiser T is verkrijgbaar in twee indelingen en de Cruiser V wordt geleverd in slechts één indeling. De nieuwe LMC Innovan buscampers worden in drie indelingsvarianten aangeboden.