LMC camper kopen

LMC staat voor Lord Münsterland Caravans en valt sinds begin jaren 90 onder de paraplu van de Erwin Hymer Group. Pas in de jaren 80 kwamen  naast de caravans ook campers uit deze fabriek. Momenteel zijn er twee halfintegraalseries en is de buscamper bij LMC weer terug van weggeweest. De campers worden naar het LLT-concept gebouwd. Dat staat voor Long Life Technologie. U kunt kiezen tussen de Fiat en de Ford als basisvoertuig. Een LMC camper kopen is kiezen voor een lange levensduur.

 

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

LMC camper kopen is kiezen voor Long Life

LMC

LMC wordt geroemd om haar innovatie. Zo introduceerde het een aantal jaar geleden een extra duurzame techniek voor de opbouw van haar campers. Dankzij de toepassing van deze LLT-techniek zijn de opbouwen van LMC-campers geheel houtvrij, vochtbestendig en extra licht van gewicht. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van de campers, maar ook voor relatief veel laadvermogen. Ter illustratie: alle LMC campers met een maximaal toegelaten massa (MTM) tot 3500 kilo beschikken dankzij hun lage eigen gewicht over voldoende laadvermogen om met het gehele gezin - inclusief spullen - op vakantie te gaan. Een LMC camper kopen is dus ook kiezen voor veel laadvermogen.

LMC leveringsprogramma 2024 klein maar fijn

LMC kiest er niet voor om een lange rij aan modellen op te nemen in het leveringsprogramma 2024. Er is een Tourer en een Tourer Lift halfintegraal. Die laatste heeft een soort bult op het dak. Laat dat nou precies de plek zijn waar het hefbed hangt. Groot voordeel: ondanks hefbed toch stahoogte binnen. De Tourer zonder toevoeging Lift moet het logischerwijs ook zonder hefbed stellen. Dan is er de LMC Cruiser T en de LMC Cruiser V. Twee halfintegralen. De eerste met de T voor de Duitse benaming daarvan. De tweede met de V van Van (buscamper). Hij is namelijk 10 centimeter smaller en meet slechts 2,22 meter in de breedte.

En tenslotte, terug va weggeweest bij LMC, is er een buscamperreeks. Die heet Innovan en is verkrijgbaar op het onderstel van Fiat en Ford. Op Fiat heeft hij drie verschillende indelingen. Op Ford is er keus uit twee varianten. Er is daarmee ook keus uit drie verschillende lengtematen. LMC, dat oorspronkelijk voor Lord Münsterland Caravans staat, vallt sinds 1991 onder de Erwin Hymer Group. Een LMC camper kopen is kiezen voor 100% Made in Germany.

Beschikbare modellen

LMC Tourer Lift camper kopen

Een LMC Tourer Lift camper kopen is kiezen voor een praktisch hefbed als extra slaapplaats. De LMC Tourer (zonder hefbed) is er in één indeling op basis van Citroën. De LMC Tourer Lift met hefbed is er op Citroën, Fiat en Ford.

Bekijken
LMC Cruiser camper kopen

Een LMC Cruiser camper kopen is kiezen voor comfort, rijplezier en flexibiliteit. De LMC Cruiser halfintegraal is er in twee uitvoeringen. Als extra smalle Cruiser V, met een breedte van slechts 2,22 meter. En als Cruiser T, die 10 centimeter breder is.

Bekijken
LMC Innovan camper kopen

Een LMC Innovan camper kopen is kiezen voor een buscamper op Fiat of Ford onderstel. Kiest u voor de LMC Innovan Ford dan zijn er vervolgens twee verschillende indelingen. De LMC Innovan camper op basis van de Fiat Ducato is er in drie varianten.

Bekijken