Adria camper kopen

Een Adria camper kopen: jouw toegang tot ongeëvenaarde kampeeravonturen!

Ontdek het uitgebreide assortiment Adria campers op Campersite.nl en maak je klaar voor de ultieme reiservaring. Met de toevoeging van de indrukwekkende Adria Supersonic en een breed scala aan series en indelingen, vind je zeker de perfecte metgezel voor jouw avonturen. Bekijk nu ons aanbod en overweeg een Adria camper te kopen om te genieten van erfgoed, kwaliteit en innovatie op de weg. Jouw droomcamper wacht op je – start je reis vandaag nog!

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Adria Campers: Erfenis en Kwaliteit in Beweging

Adria camper kopen

Al tientallen jaren zijn Adria campers een vertrouwd verschijnsel op zowel Nederlandse als Europese wegen. Het oorspronkelijk Sloveense merk heeft gedurende meer dan 50 jaar zijn stempel gedrukt op de caravan- en camperindustrie. Hoewel de campers aanvankelijk werden aangeboden onder de naam 'Adriatik', zijn ze de afgelopen 10 jaar eenvoudigweg bekend geworden als 'Adria campers'. Overweeg nu een Adria camper te kopen en ervaar de rijke geschiedenis en innovatie die deze voertuigen te bieden hebben.
(artikel geschreven door Kees van den Berg)

Adria is officieel gezien geen 100% Sloveense camperfabrikant meer. Het bedrijf werd enkele jaren geleden namelijk overgenomen door de Franse Trigano Groep. Gelukkig is dit niet ten koste gaan van Adria’s unieke identiteit, stijl en filosofie. Adria zal binnen de overkoepelende Trigano Groep fungeren als zelfstandig merk en zal in Slovenië gevestigd blijven.

Adria camper kopen? Ontdek de opwindende nieuwigheden in het Adria assortiment voor het modeljaar 2024!

Adria camper kopen

In het modeljaar 2024 brengt Adria campers een opmerkelijke toevoeging met de Adria Supersonic, het nieuwe topmodel van de Sloveense caravan- en camperfabrikant. Overweeg nu een Adria camper te kopen en ontdek de opwindende mogelijkheden van de Adria Supersonic. De Supersonic, gepositioneerd boven de Adria Sonic, gebruikt als basisvoertuig de Mercedes Sprinter, wat een duidelijke en logische upgrade is ten opzichte van de Ducato die Adria voor de andere campers gebruikt. Met een modern, vooruitstrevend en aerodynamisch exterieur, gecombineerd met een lichtgewicht AL-KO chassis, biedt de Adria Supersonic een eigentijdse uitstraling. Het luxe interieur van de Supersonic, verkrijgbaar in vier indelingen, laat ook voor de meest veeleisende camperaar weinig te wensen over. Ervaar de ultieme kampeerervaring en overweeg een Adria camper te kopen met de Adria Supersonic als boegbeeld van luxe en innovatie.

Adria campers modeljaar 2024: zes series

Ontdek de opwinding van de 2024 Adria campermodellen, waar innovatie en elegantie samenkomen om een buitengewone reiservaring te bieden. Elk model belichaamt het streven naar perfectie, met cutting-edge ontwerpen en state-of-the-art voorzieningen. Of je nu kiest voor de compacte mobiliteit van de Adria Coral, de luxueuze indeling van de Sonic, of de veelzijdigheid van de Matrix, elk 2024 Adria-model is doordrenkt met comfort en stijl. Ervaar de vrijheid van reizen in een Adria camper en laat je betoveren door het vakmanschap en de innovaties die elke reis onvergetelijk maken. Welkom in de toekomst van kamperen met de 2024 Adria campermodellen.

Adria buscampers modeljaar 2024: Twin en Twin Sports

Adria heeft naast de bovengenoemde alkoof campers en (half) integraal campers ook buscampers in het programma. De Sloveense fabrikant heeft deze ingedeeld in de Twin en de Twin Sport. De Adria Twin is al jarenlang onderdeel van het Adria buscamper programma. Dat geldt in minder mate voor de Adria Twin Sports. Deze buscamper werd een tijdje geleden als actiemodel in slechts één indeling geïntroduceerd. Kennelijk met succes aangezien de Adria Twin Sports reeks nu is uitgebouwd tot een complete serie buscampers met keus uit uiteenlopende indelingen. De Adria Twin heeft de Fiat Ducato als basisvoertuig terwijl men voor de Adria Twin Sports de vergelijkbare maar iets goedkopere Citroën Jumper gebruikt.

Beschikbare modellen

Adria Coral camper kopen

De nieuwe generatie Coral. Half-integrale campers met exclusief SunRoof voor een beleving in atrium-stijl. Ontworpen om het hele jaar door comfortabel in te reizen, met automotive styling en moderne, open leefruimtes.

Bekijken
Adria Matrix camper kopen

Een Adria Matrix camper kopen is een slimme keus. Het kwaliteitsmerk Adria heeft met de Matrix een nieuwe generatie crossover campers gelanceerd. Een crossover is een combinatie van een integraal en een alkoof. De Adria Matrix integraalcamper tilt stijl

Bekijken
Adria Supersonic camper kopen

Het kopen van een Adria Supersonic camper is een fantastische keuze voor de echte camperliefhebber. Deze campers zijn namelijk van uitzonderlijk hoge kwaliteit, gebouwd met materialen die de tijd trotseren, waardoor ze jarenlang betrouwbaar blijven.

Bekijken
Adria Coral XL camper kopen

Een Adria Coral XL camper kopen is de perfecte keus voor wie ruimte nodig heeft. Deze alkoofcamper is ruim en praktisch. Ideaal voor grote gezinnen of koppels die ruimte zoeken. Een extra grote garage en extra brede toegangsdeur zijn slechts twee sterke p

Bekijken
Adria Twin Max camper kopen

Overweeg je een Adria Twin Max camper te kopen? Dan is dit een artikel voor jou. Een slimme keuze, want Adria combineert design en innovatie voor het ultieme thuisgevoel op wielen.

Bekijken
Adria Sonic camper kopen

Op zoek naar een nieuwe camper? Overweeg dan een Adria Sonic camper te kopen. Stijl, prestaties en comfort zijn allemaal verwerkt in deze luxe integraal camper.

Bekijken
Adria Compact camper kopen

Een Adria Compact camper kopen? Je koopt een heerlijk ruime camper met compacte buitenmaten. Prima wendbaar en uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld een city-trip. Bijkomend voordeel is dat elk parkeervak ruim genoeg is.

Bekijken
Adria Twin camper kopen

Een Adria Twin camper kopen of een Adria Twin Sports camper kopen? Dan valt er heel wat te kiezen. Niet alleen wat indelinge betreft, maar ook qua basisvoertuig. De Adria Twin & Adria Twin Sports - de perfecte ontsnapping uit het dagelijkse leven.

Bekijken