Bekijk nog meer foto's (12)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: € 62.900,- Betaal per maand via CamperDreams Concept Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
Bosma Campers
Klik hier voor meer informatie
Dethleffs Trend T 6717 Enkele Bedden Automaat
Half IntegraalBouwjaar 20164 slaapplaatsenRijbewijs BAutomaat
Algemeen
Type: Half IntegraalBouwjaar: 2016Transmissie: AutomaatBrandstof: DieselKilometerstand: 56.000 km.Vermogen: 130 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: BMerk auto: Fiat Ducato Multijet 130 PK
Maten
Totale lengte: 690 cm.
Gewichten
Max toel. gewicht: 3500 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 4
Accessoires
Onderstel/cabineAirbag(s)BagageruimteCabine aircoCruisecontrolHuishoudaccuStoel(en) draaibaarVerduistering cabineKeukenBoilerKoelkastVriesvakSanitairDoucheToilet/WasruimteExterieur/InterieurFietsenrekHordeurLuifelPanoramadakVerwarmingKachelRingverwarming
Indeling
Bed2 aparte beddenHefbedKeukenMiddenkeukenZitHalve treinzit
Omschrijving
Deze praktische Dethleffs Trend T 6717 is gebouwd in het jaar 2016. De camper heeft een lengte van 6 meter 90, mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, cabineverduistering en airbags.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De middenkeuken is zeer compleet uitgevoerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiƫnte verwarming.

Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Dethleffs Trend T 6717 kennis te maken.

Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
Bosma Campers
Westelijke Doorsnee NZ 122
7881 PE, Emmercompascuum
Naar boven