Hymer ML-T 570 maakt ML-T serie compleet

Hymer ML-T 570 maakt ML-T serie compleet

Als het gaat om hoogwaardige, compacte en veelzijdige halfintegraal campers dan heeft Hymer met de ML-T serie een naam op te houden. De Hymer ML-T serie staat in dat segment bekend als een toonbeeld van innovatie en kwaliteit.

Met de recente lancering van de ML-T 580 kwam enkele maanden geleden een geheel nieuwe generatie van de ML-T op de markt. Nu is daar ook een compactere versie van verschenen. Deze Hymer ML-T 570 werd eerder deze maand op de CMT Messe in Stuttgart gepresenteerd.

Hymer’s visie op compacte campers

Hymer heeft altijd aan de voorhoede gestaan qua camperontwerp, en daar is ook de ML-T 570 een bewijs van. Dit model combineert de vertrouwde kwaliteit van Hymer met een vernieuwde visie op compacte halfintegraal campers. De afmetingen zijn zorgvuldig gekozen om wendbaarheid te verzekeren zonder in te boeten aan comfort of functionaliteit. Het resultaat is een camper die zowel in de stad als in de natuur moeiteloos zijn weg vindt.

Doordacht interieur

Binnenin de ML-T 570 vinden we een wereld van comfort en gemak. De ruimte is ingenieus ingedeeld waarbij de focus op ergonomie en gebruiksgemak ligt. Van de verstelbare zitplaatsen tot het doordachte slaapgedeelte, alles in deze camper is ontworpen om een thuisgevoel te geven, hoe ver je ook reist. De indeling is slim, met een comfortabele L-zitgroep aan de voorzijde, een efficiënt ingerichte keuken, en een compacte badkamer met geïntegreerde douche. Aan de achterzijde bevinden zich de comfortabele langbedden, die optimaal gebruik maken van de ruimte en naar wens ook kunnen worden samengevoegd tot een groot tweepersoonsbed. Het interieur is naar keuze afgewerkt in de stijl “Velvet Ash” of “Native Bamboo”.

Innovatie en duurzaamheid

De ML-T 570 blinkt uit in zijn gebruik van geavanceerde technologieën. Van de integratie met de Hymer Connect App tot aan energie-efficiënte oplossingen, elke functie is ontworpen met het oog op duurzaamheid en gebruiksgemak. De camper gebruikt materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar door hun lager gewicht ook bijdragen aan een hoger laadvermogen.

Mercedes Sprinter basisvoertuig

De Hymer ML-T serie wordt al een hele tijd op een Mercedes-Benz Sprinter basisvoertuig gebouwd. Bij de ML-T is dat voorzien van een 71-liter brandstoftank en een scala aan rijhulpsystemen die het rijcomfort en de veiligheid verhogen​​.

Bekroond concept

De Hymer ML-T 570 wist op de CMT ook een European Innovation Award in de wacht te slepen, wat de uitzonderlijk goed gelukte combinatie van een compacte bouwvorm, een doordachte inrichting en luxe onderstreept. De ML-T 570 is vanaf het voorjaar verkrijgbaar bij de Hymer-dealers, de vanafprijs bedraagt €124.940.