De Frankia Now Concept: luxe en comfort in een vooruitstrevend jasje

Frankia Now Concept camper
De Frankia Now Concept: luxe en comfort in een vooruitstrevend jasje

Wie verlangt naar een camperervaring die luxe comfort combineert met praktisch gebruiksgemak, zou een blik kunnen werpen op de Frankia Now Concept. Dat is een innovatieve camper die allebei biedt, en ook nog een vleugje meer.

Met zijn stijlvolle design en slimme oplossingen heeft Frankia de Now Concept helemaal ontworpen met de wensen van de hedendaagse camperaar in het achterhoofd. Hoewel de Now aanvankelijk werd gepresenteerd als een concept – dat was afgelopen zomer – blijkt hij nu toch in productie te gaan. Hij kan gereserveerd worden en er wordt gesproken over een mogelijke levering in juli.

Design is meer dan uiterlijk

De Frankia Now Concept trekt met zijn strakke lijnen en moderne kleuren direct de aandacht. Maar het zijn meer dan alleen esthetische keuzes. Het exterieurdesign draagt ook bij aan de aerodynamica en het interieur is ontworpen met een ruimtelijk gevoel als basis. Niet voor niets is de Frankia Now Concept ook winnaar van een prestigieuze designprijs vanwege zijn doordachte interieur, en dat is voelbaar van het moment dat je binnenstapt.

Waar de Now Concept zich in onderscheidt, is in de flexibele indeling en hoogwaardige afwerking. Zo beschikt deze camper over verschuifbare elementen waarmee je de inrichting in een handomdraai aanpast. Hierdoor maak je eenvoudig een privé-zithoek voor een gezellig diner, of je creëer je juist extra ruimte om fietsen binnen te zetten. Ook qua opbergruimte zit je goed: slimme bergruimtes vind je zelfs op onconventionele plekken – zonder afbreuk te doen aan het stijlvolle geheel.

Innovatieve techniek

Uiteraard is de Frankia Now Concept ook uitgerust met moderne snufjes die jouw kampeertrip nog aangenamer maken. Van app-gestuurde verlichting tot een geïntegreerd infotainmentsysteem: dit is een camper die duidelijk met zijn tijd meegaat. Maar de techniek is nergens opdringerig of ingewikkeld, waardoor het gebruiksgemak nog steeds voorop staat, zoals het ook hoort.

Reviews

Omdat het prototype hier en daar getest is, zijn er ook al wat reviews van de Frankia Now te vinden. Out & About Live, een gerenommeerd Engels campermagazine, is behoorlijk lovend over de Frankia Now Concept. In hun review belichten ze de unieke vormgeving, de flexibele indeling en de hoogwaardige materialen. Ze waarderen met name de aandacht voor detail en de praktische oplossingen die overal in de camper te vinden zijn.

Frankia Now Concept: vooruitstrevend en kostbaar

Men heeft nog geen exacte prijsindicatie afgegeven maar Frankia is niet bepaald een budgetmerk. Een dergelijk vooruitstrevend model als de Now Concept is dan ook een camper met een prijskaartje in het hogere segment. Wie besluit om deze camper te kopen, investeert in een stukje hoogwaardig design, een flexibele en moderne inrichting en hoogstaand comfort.