Fit Your Camper 2024 overtrof met meer dan 20.000 bezoekers alle verwachtingen

Fit Your Camper 2024
Fit Your Camper 2024 trok meer dan 20.000 bezoekers en overtrof de verwachtingen

De eerste editie van de “Fit Your Camper”-beurs, die vorige maand in het Italiaanse Erba werd georganiseerd, was een overweldigend succes. Het evenement trok meer dan 20.000 bezoekers uit 35 landen. Deze gloednieuwe beurs richtte zich specifiek op accessoires en uitrusting voor campers.

Daardoor trok deze beurs een enthousiaste schare camperliefhebbers die hun camper willen upgraden of personaliseren. In tegenstelling tot traditionele camperbeurzen waar de focus op de campers zelf ligt, lag de nadruk bij Fit Your Camper op alles wat het camperleven nóg leuker en comfortabeler maakt.

Geen campers, maar wel het campergevoel

De beursvloer bood een breed scala aan accessoires, van slimme luifels en krachtige zonnepanelen tot handige fietsendragers en luxe camperaccessoires. Bezoekers konden hier de nieuwste trends bewonderen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en technologie.

Hoewel er geen campers te koop waren op de beurs, was het campergevoel overal te bespeuren. Op de parkeerplaats stonden talloze campers geparkeerd, en op de beursvloer konden bezoekers diverse accessoires uitproberen op demonstratievoertuigen. Dit zorgde voor een interactieve en inspirerende sfeer, waar kampeerders ideeën konden opdoen voor hun eigen camperavonturen.

Enthousiasme onder exposanten en bezoekers

Zowel exposanten als bezoekers waren erg tevreden over de eerste editie van Fit Your Camper. “Een geweldige beurs waar we ons complete assortiment aan een breed publiek konden presenteren,” aldus een exposant. Bezoekers waren vooral onder de indruk van de diversiteit en kwaliteit van de producten. “Ik heb hier zoveel nieuwe ideeën opgedaan, ik kan niet wachten om ze op mijn eigen camper uit te proberen,” vertelde een enthousiaste camperaar.

Educatieve workshops en seminars

Naast de stands en exposities bood Fit Your Camper ook diverse workshops en seminars aan. Hier konden kampeerders van alle niveaus meer leren over onderhoud, veiligheid en de nieuwste trends in de camperindustrie. Experts uit verschillende landen deelden hun kennis en ervaringen, wat zorgde voor waardevolle inzichten voor de aanwezigen.

Een terugkerend evenement?

De Fit Your Camper-beurs was een ware belevenis voor kampeerliefhebbers. Met een breed scala aan innovatieve producten, interessante workshops en een enthousiaste sfeer, was er voor ieder wat wils.

De positieve reacties van exposanten en bezoekers, gecombineerd met het hoge aantal bezoekers, wijzen erop dat er een grote behoefte is aan een beurs die zich specifiek richt op camperaccessoires en -uitrusting. Gezien het grote succes van de eerste editie, is de kans groot dat Fit Your Camper een terugkerend evenement wordt.