Het Zweedse merk Dovra Rig bouwt stoere buscampers voor avontuurlijke kampeerders

Het Zweedse merk Dovra Rig bouwt stoere buscampers voor avontuurlijke kampeerders
Het Zweedse merk Dovra Rig bouwt stoere buscampers voor avontuurlijke kampeerders

Op zoek naar een camper die je overal naartoe kan brengen, ongeacht het terrein? Ontdek dan de robuuste buscampers van Dovra Rig, een nieuw Zweeds merk dat zich richt op avontuurlijke kampeerders.

Met Dovra Rig campers ervaar je naar eigen zeggen functionaliteit, betrouwbaarheid en comfort in perfecte harmonie. Ze zijn bedoeld om de gebaande paden te verlaten om op zoek te kunnen gaan naar nieuwe, ongerepte gebieden.

Twee modellen

Met de X-610 en X-750 introduceert Dovra Rig twee robuuste buscampers die perfect zijn voor off-road avonturen. Gebouwd op het betrouwbare Mercedes-Benz Sprinter-chassis en uitgerust met een krachtige 2.2L dieselmotor met 4×4 aandrijving, trotseren deze campers moeiteloos elk terrein.

  • X-610: Compact en wendbaar, perfect voor stellen of kleine gezinnen. Geschikt voor 2-3 personen, lengte 6 meter, 2,2L dieselmotor, 4×4 aandrijving. Prijs vanaf € 99.990 (exclusief BPM).
  • X-750: Ruimtelijk en comfortabel, ideaal voor groepen of gezinnen. Geschikt voor 4-5 personen, lengte 7,5 meter, 2,2L dieselmotor, 4×4 aandrijving. Prijs vanaf € 124.990(exclusief BPM).

Beide modellen zijn gebouwd op het betrouwbare Mercedes-Benz Sprinter-chassis en uitgerust met een krachtige 2.2L dieselmotor voor optimale prestaties, ongeacht de omstandigheden.

Stijlvol en functioneel interieur

Het interieur kenmerkt zich door hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp. Het interieur van Dovra Rig campers combineert stijl met functionaliteit, waardoor je je helemaal thuis voelt tijdens jouw reis. De royale leefruimte biedt voldoende plek om te koken, te eten, te ontspannen en te slapen. De keuken is compleet uitgerust met een gasstel, koelkast en spoelbak, waardoor je meer dan alleen eenvoudig maaltijden kunt bereiden en kunt genieten van verse ingrediënten. Of je nu met z’n tweeën bent of met het hele gezin, er is altijd genoeg ruimte om te genieten van het avontuur.

Compleet

De focus van Dovra Rig ligt op functionaliteit, betrouwbaarheid en comfort. De standaarduitrusting omvat bijvoorbeeld al zaken als airconditioning, cruise control, multimediasysteem, luifel en zonnepanelen. De optionele uitrusting omvat standkachel, fietsendrager, off-road banden, aanvullende off-road accessoires en nog meer.

Modulair

Dovra Rig campers zijn bovendien modulair opgebouwd, waardoor je de indeling naar eigen wens kunt aanpassen. Zo kun je extra slaapplaatsen creëren, meer ruimte creëren voor je bagage of een werkplek creëren.

Door het bovenstaande biedt het nieuwe, Zweedse Dovra Rig een nieuwe, frisse kijk op camperontwerp. Ze combineren robuustheid, functionaliteit, comfort en luxe in campers die perfect zijn voor avontuurlijke kampeerders die op zoek zijn naar een onvergetelijke reiservaring.