Slimme panelen van Owomo transformeren Euroboxen tot flexibele camperinrichting

Slimme panelen van Owomo transformeren Euroboxen tot flexibele camperinrichting
Slimme panelen van Owomo transformeren Euroboxen tot flexibele camperinrichting

Kun je tot nu toe alleen maar dromen van avontuurlijke campertrips, omdat het niet te doen lijkt om zelf een comfortabele en praktische camperinrichting samen te stellen? Zijn de kosten van de campermodules, die vaak een goed alternatief voor een complete camperombouw zijn, jou te hoog?

Owomo, een innovatief systeem dat standaard Euroboxen omtovert tot een flexibele en betaalbare camperinrichting, kan dan een interessant alternatief zijn. Het oogt weliswaar wat minder fraai maar het blinkt uit in eenvoud, veelzijdigheid én prijs.

Slimme multiplex panelen

Het slimme concept van Owomo schuilt in handige multiplex panelen die je op de randen van Euroboxen monteert. Ze passen op de E1, E2 en E3 Euroboxen, die een oppervlakte van 60×40 cm hebben. Deze panelen toveren deze boxen, die je behalve in 3 hoogtes ook in verschillende kleuren én met vakverdeling kunt krijgen, om tot allerlei meubelstukken. Stapel ze tot een comfortabel bed, koppel ze tot een handige tafel of creëer een compleet keukenblok – de mogelijkheden zijn eindeloos. Extra leuk: je kunt de panelen zelf in een kleur naar keuze schilderen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw stijl. Wie handig is, zou in zo’n paneel zelfs een kookplaat of gootsteen in kunnen bouwen.

Of je nu een extra zitplek, hoge kast, comfortabel bed, handig bureau of compact keukenblok wilt creëren: met Owomo is het mogelijk. Omdat de Euroboxen in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn, kun je de meubels perfect afstemmen op jouw kampeerbus. Dankzij de slimme panelen fungeren de Owomo-modules niet alleen als basis voor meubels, maar ook als opbergruimte. Zo houd je alles binnen handbereik en netjes opgeborgen wanneer je het niet gebruikt. Bovendien is de inrichting onderweg aan te passen, zodat je altijd optimaal comfort ervaart.

Omdat het concept van Owomo al snel door de markt is opgepikt, zijn de eerste accessoires hiervoor al verkrijgbaar. Zo hebben we al opvouwbare matrassen van Optima ontdekt.

Betaalbaar en makkelijk op te bergen

Het Owomo-concept is ook heel betaalbaar in vergelijking met traditionele camperinrichting of campermodules. Al voor ongeveer €500 kun je een redelijk complete inrichting samenstellen. Zo geniet je van alle gemakken zonder je budget te belasten. En ben je klaar met kamperen? Dan stapel je de Euroboxen met panelen, én jouw kampeerspullen erin, eenvoudig op in de schuur of garage.

Nog even de vele voordelen van Owomo:

 • Flexibel
  Creëer de perfecte samenstelling voor elk kampeeravontuur. Pas je inrichting aan naar gelang je behoeften en het aantal reizigers. Of je nu met z’n tweeën op pad gaat of met het hele gezin, met Owomo heb je altijd de perfecte indeling.
 • Opbergruimte
  Houd alles netjes geordend en binnen handbereik. De Euroboxen bieden ruime opbergruimte voor al je kampeerbenodigdheden, van kleding en beddengoed tot keukengerei en proviand. Zo houd je je leefruimte overzichtelijk en kun je alles snel vinden wanneer je het nodig hebt.
 • Betaalbaar
  Geniet van comfort zonder je budget te belasten. Owomo is een stuk betaalbaarder dan traditionele camperinrichting, waardoor je kunt besparen zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit. Met Owomo maak je camperdromen waar zonder de portemonnee te leeg te trekken.
 • Eenvoudige installatie
  De modules zijn eenvoudig te monteren en demonteren, zelfs zonder kluservaring. De duidelijke handleiding en het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgen ervoor dat je in een mum van tijd een complete camperinrichting hebt gecreëerd. Zo kun je snel op pad en optimaal genieten van je kampeeravontuur.
 • Multifunctionele Euroboxen
  Bruikbaar binnen én buiten de camper. De Euroboxen zijn niet alleen de basis voor je camperinrichting, maar ook handige opbergbakken wanneer je niet op reis bent. Gebruik ze in de schuur, garage of berging om je kampeerbenodigdheden netjes op te bergen. Zo heb je alles altijd bij de hand wanneer je de volgende trip plant.

Met Owomo creëer je zelf eenvoudig een comfortabele en praktische camperinrichting, die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. De slimme panelen toveren standaard Euroboxen om tot diverse meubelstukken, van bedden en tafels tot kasten en keukenblokjes. Zo geniet je van alle gemakken zonder te hoeven inboeten op flexibiliteit of betaalbaarheid.