France Passion

France Passion: gratis overnachten bij op meer dan 2000 plekjes bij voornamelijk wijnboeren, verspreid over heel Frankrijk. En het aantal deelnemende boeren groeit nog steeds. In één woord: fantastisch!

Na aanvankelijke aarzelingen (ben je wel ‘vrij’? Moet je je met het boerengezin onderhouden? Wat moet ik in iemands voortuin?) zijn we helemaal om.

Onze ervaring: je bent zo vrij als een vogeltje, de boer(in) schudt je bij aankomst hartelijk de hand en zwaait met de arm richting boomgaard: zoek maar een mooi plekje! [lees verder…]

Overnachten bij Franse wijnboeren

Je vindt hier een overzichtskaart en een aantal (wijn)boeren als praktijk-voorbeeld van de formule France Passion. Het is uiteraard niet onze bedoeling álle France Passion-boeren op de Campersite te vermelden. Wanneer je lid wordt van de organisatie France Passion krijg je (onder meer) de sticker én het boek met daarin kaartjes en alle adressen.

Op uitdrukkelijk verzoek van France Passion publiceren we niet de adressen of de GPS-coördinaten. Men wil voorkomen dat camperbezitters gaan proberen zonder lidmaatschap bij genoemde wijnboeren te overnachten.
Deze fantastische formule werkt uiteraard alleen als we meedoen, dus lid worden!

Voor bestelinformatie zie de pagina gidsen.

Links

Overzicht wijnstreken