Nieuwsrubrieken

Gidsen

< Ga terug naar Kiosk

Gidsen en boeken over camperplaatsen en andere overnachtingsplaatsen.

Facile-en-Route Campergids 2018

Campergids 2018Van Facile-en-Route is er de nieuwe Campergids Europa met meer dan 10.000 camperplaatsen, voorzien van GPS-coördinaten.

De Campergids Europa Facile-en-Route 2018 is de meest complete campergids, in totaal 27 landen. Per land is opgenomen: de regelgeving over vrij overnachten, vrije overnachtingsplaatsen, serviceplaatsen, GPS-coördinaten en interessante toeristische informatie.

Het boek kost € 25,95 en is verkrijgbaar bij de ANWB, boekhandel, camper- en kampeerbedrijven in Nederland en België en de Nederlandse Kampeerauto Club.
Je kunt het online bestellen bij de Camperreiswinkel.nl.

Camperstops onderweg
Voordelig op reis door Frankrijk

Een boek met maar liefst 1620 gratis camperplaatsen in Frankrijk. Met overzichtskaartjes en elke plek voorzien van een foto én praktische informatie zoals openingstijden, aantal plaatsen en eventueel aanwezige (service)faciliteiten. Ook de bodem, ligging en omgeving worden omschreven. Uiteraard mét GPS-coördinaten.

De prijs bedraagt slechts € 13,95. Het boek is te bestellen in de Camperreiswinkel.

France Passion 2018

France Passion 2018Door jaarlijks het boek met nevenstaande sticker aan te schaffen bent u welkom in 91 departementen op ruim 10.000 plekken bij meer dan 2000 wijn- en fruitboeren, ambachtelijke producenten en herbergen waar u gratis kunt overnachten.
Wij doen al sinds 2000 mee en zijn zeer enthousiast!

Bezoek onze uitgebreide pagina over France Passion op Campersite, met foto’s van plekjes bij boeren.

De prijs bedraagt € 30,00 en bestellingen kunnen via www.camperreiswinkel.nl gedaan worden.

Stellplatz Atlassen

ProMobilDe Duitse uitgever ProMobil heeft een bijzondere Stellplatz-Atlas in het assortiment. Deze nieuwste uitgave is online te bestellen, zolang de voorraad strekt.

Een lijvig boekwerk met ruim 900 pagina’s, de Stellplatz Atlas Deutschland met de 3660 beste camperplaatsen in Duitsland. Geheel vernieuwd en bijgewerkt.
Meer info: ProMobil webshop

Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel