Nieuwsrubrieken

Gidsen

< Ga terug naar Kiosk

Gidsen en boeken over camperplaatsen en andere overnachtingsplaatsen.

Facile-en-Route Campergids Europa 2019

Van Facile-en-Route is er de nieuwe Campergids Europa met 10.750 camperplaatsen, voorzien van GPS-coördinaten.

De Campergids Europa Facile-en-Route 2019 is de meest complete campergids met in totaal 27 landen. Per land is opgenomen: de regelgeving over vrij overnachten, vrije overnachtingsplaatsen, serviceplaatsen, GPS-coördinaten en interessante toeristische informatie.

Het boek kost € 26,50 en is verkrijgbaar bij de ANWB, boekhandel, camper- en kampeerbedrijven in Nederland en België en de Nederlandse Kampeerauto Club.
Je kunt het online bestellen bij de Camperreiswinkel.nl

Camperstops onderweg – comfortabel op reis

Praktische gids met 1200 camperplaatsen met  douche en toilet, verdeeld over 7 landen: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië.

Alle 1200 camperplaatsen worden getoond incl. foto, adres, GPS-coördinaten, tarieven, openingstijden, geboden servicefaciliteiten & praktische informatie m.b.t. de omgeving.

De prijs bedraagt € 14,50. Het boek is te bestellen in de Camperreiswinkel.nl

France Passion 2019

Door jaarlijks het boek met bijbehorende sticker aan te schaffen bent u welkom in 91 departementen op ruim 10.000 plekken bij meer dan 2000 wijn- en fruitboeren, ambachtelijke producenten en herbergen waar u gratis kunt overnachten.
Wij doen al sinds 2000 mee en zijn zeer enthousiast!

Bezoek onze uitgebreide pagina over France Passion op Campersite, met foto’s van plekjes bij boeren.

De prijs bedraagt € 30,00 en bestellingen kunnen via www.camperreiswinkel.nl gedaan worden.

Stellplatz Atlas jubileum-uitgave 2019-2020

Jubileum-uitgave Stellplatz AtlasDe Duitse uitgever ProMobil heeft een bijzondere Stellplatz-Atlas in het assortiment. Deze nieuwste uitgave is online te bestellen, zolang de voorraad strekt.

Een lijvig boekwerk, de jubileum-uitgave Stellplatz Atlas Deutschland met de 3860 beste camperplaatsen in Duitsland. Geheel vernieuwd en bijgewerkt.
Te koop in de ProMobil webshop

Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel