Wellness camper van Eura Mobil

Campersite.nlDe introductie van de nieuwe Integra Style 650EB van Eura Mobil, op de recent gehouden CMT, heeft als motto "Wie het eerst komt, wie het eerst maalt".

 

Tegelijk met de premiere van deze nieuwe indeling op de CMT 2011 in Stuttgart, laat Eura Mobil namelijk ook de gelimiteerde speciale serie "Comforturia" zien, waarin de comfort- en gezondheidsbewuste camperaars zich kunnen verheugen op een exclusieve Wellness uitrusting met meervoudige massagefuncties en ontspannen slaapcomfort.

 

De camper is in deze uitvoering ook voorzien van extra comfortabele bestuurdersstoelen en een attractief designpakket voor het interieur.

De Medicotherm matrassen op de bedden bieden meerdere massageprogramma’s met o.a. golf- en pulsmassage. De matrassen zijn bovendien voorzien van een hoogwaardig en ademende Tencel-stoffering welke een hoog slaapcomfort moet garanderen.

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

 

De draaibare bestuurdersstoelen van SKA zijn door Eura Mobil bij deze “Wellness camper” eveneens met een massagefunctie uitgerust, evenals stoelverwarming en lendesteun, zodat het comfort ook tijdens de rit optimaal is. Het interieur wordt gecompleteerd door de afwasbare bekleding “Alca” met contrasterende biezen.

 

Ondanks de beperkte totale lengte van 6,93 m biedt de Integra Style 650EB volop ruimte. Achterin bevinden zich de enkele bedden met daaronder een grote garage alsmede de kleerkasten en extra bergruimte. De bedden kunnen eenvoudig worden omgebouwd tot een 2-persoons bed.

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

In de zithoek onder de panoramaruit kan, door het gebruik van de draaibare voorstoelen,  plaats bieden aan vijf personen, die zich in het sfeervolle interieur, afgetimmerd in noten/creme decor met chroom accenten, ongetwijfeld op hun gemak zullen voelen. Boven de voorstoelen bevindt, zich, net als de andere Integra Style modellen, een groot hefbed van 195 x 160 cm dat in een handomdraai gebruiksklaar kan worden gemaakt.

 

 

Zoals je van een integraal camper in deze prijsklasse mag verwachten, is er een verwarmde dubbele bodem een een hagelbestendige polyester carosserie. In rijklare toestand weegt de camper 3150 kg zodat deze, met een MTM van 3500 kg, met een B-rijbewijs kan worden bestuurd. Optioneel is de wellness camper ook met een MTM van 4000 kg leverbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel