Volop activiteiten en noviteiten op de Caravana 2018

Caravana 2018

Volop activiteiten en noviteiten op de Caravana 2018

Nog maar een paar dagen en dan opent de Caravana haar deuren voor het publiek, dat ongetwijfeld in grote getale zal toestromen. De Caravana behoort immers tot de grootste kampeerbeurzen van Nederland.

Hoewel de naam anders doet vermoeden, zijn er op de Caravana ook heel veel voor camperaars te zien. Je vindt er niet alleen de nieuwste campers, maar ook heel veel toebehoren en accessoires.

De Caravana is ooit opgezet als een gemeenschappelijke beurs van een aantal dealers in het noorden van het land. Met succes, want de Caravana is in de loop de jaren flink gegroeid en is naar eigen zeggen nu de grootste en meest bezochte kampeerbeurs van Nederland.

Caravana 2018

De Caravana vindt dit jaar plaats van donderdag 18 tot en met dinsdag 23 januari 2018, ook nu weer in het WTC Expo in Leeuwarden. Vorig jaar trok de Caravana maar liefst ruim 47.000 bezoekers, een aantal dat dit jaar wel eens overschreden kunnen worden. De interesse in kamperen én vooral ook in camperen is stijgende.

De ruim 400 exposanten van de Caravana 2018 pakken uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Door de grote variatie in de aangeboden producten en diensten vormt Caravana niet alleen een heerlijk dagje uit voor camperliefhebbers die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen, maar ook voor het hele gezin. Er zijn volop activiteiten en er is ook genoeg te doen voor de kinderen. Daarnaast is er volop informatie en inspiratie over originele vakantiebestemming dichtbij en verder weg. Naast een groot aanbod campers is er ook van alles te zien op het gebied van accessoires en toebehoren.

Caravana bezoeken

De Caravana is dagelijks geopend van 10 tot 18 uur, alleen op de laatste dag sluit de beurs om 17 uur. De toegangsprijs verschilt een beetje en varieert van 11 euro voor een kaartje dat online is gekocht tot 15 euro voor een kaartje voor de overige dagen dat aan de kassa wordt gekocht. Parkeren kost 4 euro per dag.

Meer informatie kun je vinden op Caravana.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel