Travel Vision introduceert nieuwe schotelantennes

schotelantennes van Travel Vision

Nieuwe schotelantennes van Travel Vision

WERKENDAM – Het assortiment van Travel Vision, de producent van diverse materialen voor satellietontvangst, is uitgebreid met twee nieuwe modellen schotelantennes, de Travel Vision SmartFind en de Travel Vision TVA. Travel Vision heeft bij deze modellen extra aandacht aan het gebruiksgemak besteed.

De Travel Vision TVA is een volautomatische schotelantenne welke op het dak van de camper of caravan wordt geplaatst. De stabiel en robuust ontworpen TVA schotelantenne is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen voor een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking.

Ze zijn voorzien van de allernieuwste technologie op het gebied van satellietherkenning waardoor er een optimale ontvangst wordt gegarandeerd. Hierdoor zijn ze ook uitstekend geschikt zijn voor televisie ontvangst in HD kwaliteit. Door de geringe opbouwhoogte en het lage gewicht zijn ze uitermate geschikt voor dakmontage. De Travel Vision TVA is verkrijgbaar met een schotelblad met een diameter van 65 en 80 centimeter.

Travel Vision introduceert ook de SmartFind. Deze is voorzien van een aantal handige features waardoor dit volgens Travel Vision een uitermate eenvoudig handmatig uit te richten schotelantenne is.