Thetford iNDUS wint Red Dot Award voor Product Design

Thetford iNDUS wint Red Dot Award voor Product Design

Thetford iNDUS wint Red Dot Award voor Product Design

iNDUS, het nieuwe slimme sanitaire systeem van Thetford, leek bij de introductie afgelopen voorjaar al een schot in de roos was. Daarom is het eigenlijk geen grote verrassing dat dit concept door de vakjury is bekroond met een Red Dot Award.

De Red Dot is een van de meest prestigieuze internationale designprijzen. De verkiezing bestaat al tientallen jaren en krijgt jaarlijks duizenden inzendingen van over de hele wereld.

Red Dot

Vanaf 21 juni wordt het iNDUS systeem online en in het Red Dot Museum in Essen gepresenteerd, tezamen met de andere winnaars van een Red Dot Award.

Dat is ook de start van de Red Dot Design Week, waarin de prijswinnaars van dit jaar, en dus ook Thetford, gehuldigd zullen worden. Vanwege de coronaperikelen wordt die huldiging ook dit jaar online gehouden. De winnende ontwerpen worden ook vermeld in het Red Dot Design Jaarboek 2021/2022 dat in augustus zal verschijnen.

Stéphane Cordeille, CEO van Thetford, zegt: “We danken de jury voor het belonen van ons iNDUS-systeem. iNDUS is het resultaat van vele jaren hard werk van een groot aantal Thetford-medewerkers. We zijn trots op deze prijs en we zijn ervan overtuigd dat iNDUS de camperaars meer gemak, meer hygiëne en meer vrijheid zal brengen.”

Like dit artikel
Tweet dit artikel