Teleco TEK-televisies voor campers

Teleco TEK-televisie camper

Teleco TEK-televisies voor recreatievoertuigen

Met de TEK-serie heeft Teleco een nieuwe generatie televisies ontwikkeld, die speciaal zijn bedoeld voor caravans en campers. Ze zijn door hun robuuste constructie bestand tegen een ‘reizend’ bestaan en hebben een grote beeldhoek.

Door die grote beeldhoek hoef je niet per se recht voor de televisie te zitten om het beeld goed te kunnen zien. Daarnaast zijn de TEK-televisies ook voorzien van een ingebouwde satellietontvanger.

Verschillende maten

De nieuwe Teleco-televisies zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen normale LED-televisies en Smart-televisies. De LED-televisies zijn te koop in formaten van 19 tot 24 inch. De Smart-televisies zijn iets groter, die zijn verkrijgbaar in 24 tot 40 inch. Deze modellen kunt je als een grote smartphone gebruiken: games en apps downloaden, social media en online video’s kijken. Ook kun je het scherm van je smartphone of tablet op de Smart-televisies delen.

Ingebouwde DVD-speler of Wifi

Een aantal modellen (de TEK 19D HEVC, TEK 22D HEVC en TEK 24D HEVC) beschikt over een ingebouwde DVD-speler. Andere modellen zoals de TEK 24DS, TEK 32S en TEK 40S hebben geen DVD-speler maar kunnen via Wifi met het internet worden verbonden. Zo kun je gebruik maken van Netflix, Disney+ en Videoland streamingdiensten.

Grote beeldhoek en ingebouwde satellietontvanger

De grote beeldhoek (178°x178°) maakt het mogelijk om de televisies op nagenoeg iedere plek in de camper of caravan te monteren. Je hoeft – behalve natuurlijk de schotelantenne – geen aparte satellietontvanger aan te schaffen. De Teleco TEK-toestellen beschikken over een eigen DVB-ontvanger. Ze hebben ingangen voor DVB-S2, DVB-T2HEVC en DVB-C. De software scant automatisch elke beschikbare provider voor de programmalijst. Hierdoor wordt iedere beschikbare zender – in totaal meer dan 6000 – geladen.