Teleco introduceert nieuw programma achteruitrijcamera’s

Teleco achteruitrijcamera's

Teleco presenteert nieuwe achteruitrijcamera’s

ERMELO –Teleco, één van de grootste Spaanse producten van accessoires voor campers, presenteert een aantal nieuwe hoogwaardige achteruitrijcamera’s voor campers. Het nieuwe assortiment achteruitrijcamera’s van Teleco omvat op dit moment 3 modellen, de TRC14, TRC13s en de TRCL CMOS.

Men kan beide modellen naar keuze aansluiten aan de bijpassende TP7 HR monitor, of aan het onlangs geïntroduceerde navigatiesysteem “M-DVD5560 Truck navigator”.

De TRC 14 achteruitrijcamera biedt een zwartwit beeld van prima kwaliteit, dat wordt geleverd door een moderne, hoogwaardige Sony CCD sensor. Het geproduceerde beeld biedt een prima contrast en een grote kijkhoek van 110 graden. De 8 led’s die aan weerszijden van de lens zijn aangebracht zorgen ook bij weinig licht voor voldoende weergave van hetgeen er achter de camper gebeurt. De omgevingsgeluiden kunnen desgewenst via de ingebouwde microfoon worden waargenomen. Om de camera tegen de weersomstandigheden te beschermen is er gebruik gemaakt van een hoogwaardige geanodiseerd aluminium behuizing.

Wie de voorkeur geeft aan een kleurenbeeld zal voor de TRC13s kiezen. Deze heeft namelijk een Sony CCD kleurensensor. Deze achteruitrijcamera is ook wat luxer uitgevoerd en heeft onder meer een automatische afsluitklep, een grotere kijkhoek van 130 graden en een elektronische regeling van het contrast. De verwarmingsfunctie wordt bij lage buitentemperaturen automatisch ingeschakeld. Voor een optimaal beeld bij donkere omstandigheden is ook deze camera voorzien van ledlampjes.

De TRCL CMOS is een compacter model, voorzien van een CMOS kleurensensor en een kijkhoek van 130 graden. De camera is voorzien van ledlampen voor een beter zicht in het donker. De houder is verstelbaar zodat de kijkhoek kan worden aangepast en de TRCL CMOS daardoor ook bruikbaar is als aanvullende camera of zijzichtcamera.