Schadeherstel van campers, uitgevoerd in hoogglans metallic of Durabull

Schadeherstel van campers en caravans, dat is ons specialisme. Het herstel van wand- en dakdelen in de originele metallic kleurstelling, hoogglans en glad uitgevoerd. Maar ook voor het aanbrengen van de gepatenteerde Premium Durabull Protection, de bescherming tegen hagel- en lekkageschade bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook hebben wij speciale reparatie methoden ontwikkeld voor zowel bumper- als zijpaneel zonder vervanging. Voor lekkende douchebakken hebben wij het Durabull herstelprogramma waarmee lekkage oplosbaar is.

Schadeherstel van Campers, werk voor specialisten van een Focwa Camper Schade Select Bedrijf. Camper & CaravanCare Lemmer is een door de Focwa erkend Camper Schade Select Bedrijf. Al het herstel wordt uitgevoerd met het vier jaar Focwa garantie certificaat. De zekerheid van een Focwa Camper Schade Select bedrijf, aangesloten bij de FOCWA-NIVRE Geschillencommissie en deelnemer van het Garantie Fonds. Een veilig gevoel!

Sneller schadeherstel bij Focwa Camper Schade Select Bedrijven, schadeafhandeling wordt door de samenwerking met verzekeraars rechtstreeks afgehandeld. Zo profiteert u van een versnelde en gemakkelijke schadeafhandeling.

Uw voordelen, bij het schadeherstel door Focwa Camper Schade Select bedrijf, u ontvangt als verzekerde liefst 50% korting op het eigen risico van 300,00 Maar minstens zo belangrijk, geselecteerde Focwa Camper Schade Select bedrijven zijn specialisten in camper schadeherstel. Focwa Camper Schade Select bedrijven voldoen aan zeer strenge eisen inzake de werkplaatsuitrusting, opleidingen, erkenningen, verzekeringen, vergunningen en worden jaarlijks door Focwa en Instituut KIWA gekeurd.

Wij zorgen dat uw beschadigde camper weer geheel in de origineel hoogglans metallic kleur hersteld wordt. Het dak wordt naar keuze (metallic) Hoogglans glad of Premium Durabull Protection uitgevoerd.

Vernieuwen van beschadigde plaatwerk autodeel en hoogglans of geprofileerde beplating
Chassisschade aan autodeel en onderstel, herstel op de Cellette richtbank met fabrieksmallen.
Scheur & deuken, herstel van gladde hoogglans metallic of geprofileerde wandplaten
Reparatie daken na hagel- of lekkage schade glad uitgevoerd of Durabull
Beschadiging door steenslag of vergeling van frontdelen, sierstrippen en stickers
Lekkage van douchebakken, voorgoed opgelost
Bumperreparatie in plaats van vervanging
Schade aan wielophanging en assen
Vervanging van wand of dakbeplating
Spotrepair van wandbeplating met HBC 10
Herstel kunstof ABS of polyester bumperdelen

Onze lakstraat is groot genoeg om de grootste camper te voorzien van een nieuwe laklaag in hoogglans of metallic. Hefbruggen en gereedschappen zijn speciaal gericht op de werkzaamheden aan Camper & Caravans.
Alles goed geregeld bij Camper & CaravanCare Lemmer.

Voor al uw vragen: service@campercare.nl


Met het gepatenteerde Caravan Repair ® HBC systeem 10 kunnen we een duplicatiewandprofil maken. Hiermee kunnen wij plaatselijk reparaties uitvoeren zonder kostbare vervanging van gehele wanddelen. De wandprofilering van het gerepareerde deel is identiek.


Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5 Foto6 Foto7 Foto8

Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel