Overdekte scooter voor de camper

Campersite.nlHuijbregts Caravans in Zundert heeft de eerdere geïntroduceerde Palmo T150 scooter inmiddels in voorraad. Deze 2-persoons scooter, die met name opvalt door de drie wielen en het dak, kan zowel op een scooterdrager achterop de camper of op een speciale aanhanger worden meegenomen.

 

Door de slimme wielophanging houdt de scooter ook in de bochten alle wielen veilig aan de grond. Je mag deze scooter besturen met rijbewijs B. Je mag er ook mee op de snelweg rijden, maar daar vorm je natuurlijk wel een obstakel voor het overige verkeer vanwege de maximum snelheid van 80 km/uur die met de 150 cc motor kan worden bereikt.

Campersite.nlDe 150 cc motor van de scooter ruim 8 kW, het brandstofverbruik is ca 1:30. De twee personen zitten achter elkaar op langwerpige zadel, de eventuele bagage past in een afsluitbare bagageruimte. De scooter weegt ongeveer 160 kg, en mag met 170 kg worden beladen. Verder is de scooter, die standaard voorzien is van  ABS en alarmsysteem, leverbaar in verschillende kleuren en de nodige opties zoals een radio met cd/dvd/mp3 speler, navigatiesysteem, achteruitrijcamera, regenhoes etcetera.

 

Campersite.nlDe Palmo scooter is, evenals de scooterdrager en aanhanger, te bewonderen in de showroom van Huijbregts Caravans. De adviesprijs is € 4250, wat een stuk goedkoper is als de een aantal jaren geleden verschenen BMW C1, die bovendien maar voor één persoon geschikt was en alleen met motorrijbewijs gereden mocht worden. Tegen meerprijs zijn diverse opties, zoals een radio/CD/DVD speler en navigatiesysteem, leverbaar.

 

Campersite.nlCampersite.nl