Op maat gebouwd, met een uitstraling, interieur en luxe van een jacht

eRHa-campersU bepaalt, wij bouwen. U vindt bij ons geen standaard campers. Er is geen camper in voorraad. Elke camper wordt voor onze klant uniek ontworpen en geheel naar wens van onze klant gebouwd.

Uiteraard zijn er een aantal basisingrediënten, maar de camper wordt uniek voor u als klant gemaakt. En dat geheel in de stijl en de klasse van een luxe jacht, zowel het interieur als het exterieur.

De basis is een Mercedes Sprinter chassis. Op dit chassis kan een volledig geïntegreerde eRHa camper worden gebouwd. Heeft u meer ruimte nodig, dan wordt de camper uitgerust met een sportief en moderne alkoof. Hierdoor heeft uw camper twee ruime slaapplaatsen extra.

Naadloos polyester

De ombouw wordt gemaakt van naadloos geïsoleerd polyester. eRHa campers worden geheel in een “polyester-mal” gemaakt en bestaan door onze speciale fabricagetechniek uit één stuk. Hierdoor is de constructie oersterk en is er geen risico van lekkages. De camper is winterhard en goed geïsoleerd.

Volledig geïntegreerd

Alles op het casco is volledig geïntegreerd. Luiken, deuren, ramen en zelfs een luifel is geïntegreerd in de camper. Samen met de stijlvolle zijramen ontstaan mooie strakke lijnen en heeft de camper een sportief uiterlijk.

Handgemaakt maatwerk interieur

Het interieur is handgemaakt door onze vakmensen. Jarenlange ervaring in het betimmeren van luxe jachten is terug te vinden in de interieurs van onze campers. Mooi gefineerd hout en massieve afwerklijsten worden toegepast om uw camper een interieur van klasse te geven. Al het luxe en mooie van massief hout maakt een eRHa camper uniek.

Het hele interieur wordt op maat gemaakt. U bepaalt de indeling van uw camper en wij bouwen deze exact zoals u het wilt. Het geheel wordt afgewerkt met hoogwaardige meubellak en gestoffeerd met mooie leren bekleding naar keuze.

De juiste keuken en badkamer zijn veelbesproken onderwerpen. Zoals u thuis gewend bent, kunt u in onze campers de keuken en badkamer laten bouwen zoals u het wilt. U bent niet gebonden aan bepaalde apparatuur of indeling. Met u wordt een keukeninrichting bepaald. Ook de doucheafmetingen en het meubilair wordt met u besproken zodat u exact krijgt wat u wilt.

Gemak dient de mens

eRHa campers worden standaard uitgerust met de nieuwste technieken. U bedient de hele camper vanaf één paneel.

U kunt kiezen uit een speciaal voor uw camper ontworpen schakelpaneel, een touch-sceen paneel, uw mobiele telefoon of een iPad. Een combinatie van alles is uiteraard ook mogelijk.

U leest digitaal de standen van uw tanks af en weet exact hoeveel dagen u met het huidige stroomverbruik nog vooruit kunt.

De nieuwste technieken

Kwalitatief hoogstaande techniek. 2 x 135 Ah onderhoudsvrije gel-accu’s, 1800 Watt omvormer (piekvermogen 4000 Watt), 80 ampère acculader, 120 Wp zonnepanelen, 6000 Watt kachel, boiler, airco, LED verlichting, elektrische trap, deur en luifel.

Het installatiewerk op de campers doet niet te kort. Het 12 Volt netwerk is een computergestuurd BUS-systeem. U schakelt alle 12 Volt verbruikers vanaf het paneel aan of uit en bewaakt het verbruik.

Uiteraard ontbreekt het niet aan een 230 Volt netwerk voor onder andere uw televisie, laptop en andere huishoudelijke apparaten. De camper is uitgerust met een digitale volautomatische schotel. Het hydraulische level-systeem zet binnen enkele minuten uw camper waterpas. U wenst minder techniek, geen probleem. U bepaalt welke apparatuur in uw camper noodzakelijk is. Wij bouwen datgene wat u wenst.

Kortom, een duurzaam en sterk casco, naadloos en volledig geïsoleerd. Ambachtelijk en met de hand gemaakt houten interieur met een hoogwaardige afwerking en lederen stoffering. Kwalitatief hoogstaande apparatuur en alles volgens de nieuwste technieken en trends gebouwd. Dat mag u van ons verwachten en zo zullen wij het u leveren.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Bezoek onze website www.erhacampers.nl, email naar info@erhacampers.nl of bel 0485 – 45 40 86 voor meer informatie.

foto1foto2   foto3 foto4 foto5foto6