Nieuwe fietsendrager voor Fiat Ducato buscampers: Thule VeloTrack

e-bike en fietsendrager voor Fiat Ducato buscampers: Thule VeloTrack
e-Bike en fietsendrager voor Fiat Ducato buscampers: Thule VeloTrack

Thule, een van de meest gerenommeerde merken in de wereld van kampeer- en outdoorproducten, introduceert de Thule VeloTrack, een innovatieve fietsendrager die speciaal is ontworpen voor buscampers. Deze nieuwe toevoeging aan Thule’s uitgebreide assortiment belooft een combinatie van functionaliteit, stevigheid en gebruiksgemak.

De Thule Velotrack maakt het voor camperliefhebbers nog gemakkelijker om hun hun fietsen mee te kunnen nemen op hun camper. Niet alleen gewone fietsen, maar ook mountainbikes, e-bikes en zelfs fat bikes. Bovendien blijven de achterdeuren van de buscamper normaal te gebruiken.

Robuust, praktisch en doordacht

De Thule VeloTrack valt op door zijn praktische ontwerp. Een van de meest opvallende kenmerken is dat camperaars de mogelijkheid behouden om de achterdeuren van de buscampers te kunnen openen, zelfs wanneer de fietsen nog bevestigd zijn op de drager. Dat is wel zo praktisch in het kader van gebruiksgemak en toegankelijkheid. De drager is niet alleen praktisch, maar ook veelzijdig. Hij is dankzij de ruim bemeten rails en zijn riante draagvermogen van 60 kilo geschikt voor een breed scala aan fietsen.

Met een robuust draagvermogen van 60 kilo kan deze drager moeiteloos twee zware e-bikes dragen. Zijn compatibiliteit met populaire buscampermodellen zoals de Fiat Ducato, Citroën Jumper, Peugeot Boxer en de nieuwe Opel Movano maakt het ook een flexibele oplossing voor vele camperaars. De stabiliteit tijdens het rijden is een cruciaal aspect, vooral gezien de soms uitdagende omstandigheden waarmee camperaars onderweg geconfronteerd kunnen worden.

Eenvoudig en intuïtief te plaatsen

Bij de ontwikkeling van de VeloTrack heeft Thule ook veel aandacht besteed aan de gebruikerservaring en veiligheid. De installatie van de drager is eenvoudig en intuïtief, waardoor gebruikers snel en zonder veel moeite hun fietsen kunnen laden en veilig kunnen vervoeren. De VeloTrack is ontworpen om zowel praktisch gebruik, stabiliteit als veiligheid te garanderen, om zo een zorgeloze en plezierige reis mogelijk te maken.

Verkrijgbaarheid nog niet bekend

Met de introductie van de VeloTrack speelt Thule in op deze vraag met een product dat zich onderscheidt door zijn unieke combinatie van draagvermogen, flexibiliteit en gebruiksgemak. Ideaal, in een tijdperk waarin de groeiende kampeer- en outdoorindustrie steeds vaker vraagt om betrouwbare en gebruiksvriendelijke fietsendragers. Hoewel Thule de Velotrack al afgelopen zomer op de Caravan Salon presenteerde, is het behouden het ‘persgedeelte’ nog niet terug te vinden op de website van Thule. Het is dus nog niet bekend wanneer de Velotrack hier verkrijgbaar zal zijn.