Nieuw Becker navigatiesysteem voor truck en camper

Becker Transit 7 SL EU

Nieuw 7 inch navigatiesysteem van Becker

ZOETERMEER – We kennen het Duitse Becker vooral van de autoradio’s en geluidsinstallaties, die het merk al meerdere decennnia maakt voor de diverse Duitse automerken. Maar de Duitse producent maakt meer dan alleen autoradio’s, namelijk ook navigatieapparatuur.

Becker heeft daarin zelfs een behoorlijk breed programma, waaraan onlangs de Transit.7SL EU is toegevoegd. Dit navigatiesysteem is vooral ontwikkeld voor truckers, maar heeft een aantal eigenschappen waar camperaars ook blij mee zullen zijn.

Becker navigatiesysteemHet apparaat is voorzien van een lekker groot en scherp beeldscherm met een beeldiagonaal van maar liefst 7 inch. De ingebouwde kalender met rijverboden is natuurlijk alleen voor truckers interessant, maar de vooraf geïnstalleerde kaarten van maar liefst 46 landen zal iedereen weten te waarderen. Deze kun je bovendien levenslang gratis updaten. De automatische updatefunctie werkt bovendien in combinatie met een smartphone, zodat je die ook onderweg kunt gebruiken als er een wifiverbinding beschikbaar is.

ADAC Camping- und Stellplatzführer

Wat ook interessant is voor kampeerders en camperaars, is de actuele informatie van de in totaal bijna 10.000 campings en camperplaatsen die uit de database van de ADAC Camping- und Stellplatzführer afkomstig is. Bovendien is ook de reisinformatie van Marco Polo in het apparaat geïntegreerd.

Navigeren

Becker Transit 7 SL navigatieJe kunt in de Transit.7SL EU diverse profielen instellen voor je voertuig zodat het rekening kan houden houdt met het formaat en gewicht van je voertuig. Daarbij worden ook zaken als versperringen, obstakels en mileuzones vooraf gesignaleerd. Tijdens het plannen van de route kun je ook aanvullende informatie over bijvoorbeeld hellingspercentages onderweg bekijken.

De Live-functies van het Becker Connect systeem zijn verbeterd. Ze bieden de gebruikers onder meer actuele verkeersinformatie en meldingen van snelheidscontroles. Met de nieuwe Trackdevice die in de Transit.7SL EU is ingebouwd kun je de gereden route tracken en opslaan.