Niederrheinische Reisemobiltage 2012

Campersite.nlOok dit jaar worden in de onder camperaars populaire Duitse regio Niederrhein weer de Niederrheinische Reisemobiltage georganiseerd.

 

Tijdens deze dagen zijn alle camperaars van harte welkom bij de tientallen bedrijven, steden, campings en camperplaatsen die speciaal voor deze dagen geopend zijn en ook diverse acties en festiviteiten organiseren. De Niederrheinische Reisemobiltage vinden dit jaar plaats van 27 tot en met 29 april.

Camperaars zijn in de Duitse regio Niederrhein, even over de grens, graag geziene gasten, en deze regio is ook onder camperaars behoorlijk populair. Dat is ook de reden van het onstaan van de Niederrheinische Reisemobiltage, een soort van rally annex openlucht campershow langs de bedrijven, steden, campings en campercampings in de regio Niederrhein die speciaal voor deze dagen hun beste beentje voor zetten.

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

Tijdens dit weekend zijn er speciale acties, veel specifieke informatie en een amusementsprogramma gepland, welke gefaseerd op de website van de Niederrheinische Reisemobiltage bekend worden gemaakt.