Morelo Palace 88 DL met royale rondzit achterin

Morelo Palace 88 DL liner
Morelo Palace 88 DL met royale rondzit achterin

Op het gebied van luxe recreatievoertuigen neemt de nieuwe Morelo Palace 88 DL een bijzondere plaats in. Deze ‘liner’, zoals we de exclusieve en grote integraal campers ook wel noemen, overstijgt de traditionele kampeerervaring en biedt een enorme hoeveelheid comfort en luxe. Met zijn imposante aanwezigheid en uitgekiende ontwerp is de Morelo Palace een statement van elegantie en comfort op wielen.

Het exterieur van de Morelo Palace 88 DL straalt een unieke combinatie van dynamiek en statigheid uit. Met zijn strakke lijnen en doordachte vormgeving trekt het voertuig direct de aandacht, zelfs in de meest luxe omgevingen. Het interieur zet deze trend voort, met een afwerking en uitrusting die men normaal enkel in hoogwaardige woningen aantreft. Morelo heeft bij dit model gekozen voor een ietwat afwijkende indeling, met een ruime rondzit achterin de camper.

Royale rondzit

Van de ruime rondzit achterin, die niet alleen dient als sociaal hart maar ook transformeert in een extra slaapruimte, tot de keuken en badkamer die geen enkel huishoudelijk comfort ontberen, biedt de Morelo Palace 88 DL een ongeëvenaarde woonervaring. Alles in de Morelo Palace 88 DL is bedoeld om de essentie van thuis in een mobiel formaat te vangen. Elk aspect van de inrichting, van het slaapgedeelte tot de leefruimtes, is zorgvuldig ontworpen om een omgeving van comfort en welzijn te creëren. Achterin heeft de Morelo 88 DL dus een riante rondzit met panoramisch uitzicht en boven de cabine bevinden zich twee comfortabele, elektrisch te bedienen hefbedden. En ook alles ertussen is bedoeld om de gebruikers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Iveco Daily-chassis

De geavanceerde isolatietechnieken en duurzame materialen benadrukken bovendien Morelo’s toewijding aan kwaliteit en milieubewustzijn. Technisch is de Morelo Palace 88 DL even indrukwekkend, gebouwd op het solide fundament van het Iveco Daily 70 C 18 chassis, en aangedreven door een 3.0 liter motor die krachtig én zuinig is, en niet alleen een soepele rit garandeert maar ook een onwrikbare betrouwbaarheid op lange reizen.

Exclusief en kostbaar

In de wereld van luxe campers staat de Morelo Palace 88 DL als een toonbeeld van wat er allemaal mogelijk is wanneer de passie voor reizen samengaat met de liefde voor comfort en stijl, en de grenzen tussen huis en reizen vervagen in een onuitwisbare ervaring van vrijheid en luxe. De luxe en exclusiviteit van de Morelo Palace 88 DL komen natuurlijk met een prijskaartje dat weerspiegelt wat het te bieden heeft. Dit voertuig is niet voor iedereen weggelegd, maar richt zich op een doelgroep die de waarde van uitzonderlijke kwaliteit en unieke ervaringen hoog in het vaandel draagt.