Maatwerk matras voor uw camper of caravan

Echt comfortabel slapen en zitten op reis

In elke caravan of camper behoren kwalitatief goede matrassen en zitkussens te liggen. Echter is dit meestal niet het geval en wordt er goedkoop polyether(schuim) geleverd. Dat is natuurlijk meer dan alleen jammer. Juist op vakantie wilt u comfortabele luxe ervaren en van een goede nachtrust genieten.

Polyether biedt nauwelijks comfort en mist veerkracht en daarmee de juiste ondersteuning. Ook is het ventilerend vermogen minimaal terwijl dit juist in een camper of caravan van groot belang is.

Echt comfortabel slapen en zitten op reis

Het textiel dat om het matras heen zit is ook bijzonder belangrijk. De tijk moet goed vocht opnemen maar dit ook snel weer afstaan. Dat bevordert een droger en hygiënisch slaapklimaat en draagt zodoende weer bij aan een prettige en comfortabele nachtrust.

Matrassen en zitkussens voor campers en vouwwagens mogen meestal niet te dik zijn vanwege  de beperkte ruimte die beschikbaar is. Daarnaast speelt ook het gewicht een belangrijke rol. Hierdoor is de veerkracht en kwaliteit van het schuim, evenals het gebruikte textiel, van extra groot belang. Koudschuim is hiervoor het meest geschikt.

Wanneer comfort en ondersteuning de uitgangspunten zijn, zal er rekening gehouden moeten worden met deze zaken. Pas dan kan men op reis van een écht goede nachtrust genieten.

Maatwerk camper- en caravanmatrassen van Royal Health Foam

Voor campers en caravans zijn de maten van matrassen en zitkussen vrijwel altijd afwijkend maar voor ons zonder probleem realiseerbaar. Vanwege onze jarenlange ervaring met het produceren van maatwerkmatrassen en zitkussens kunnen we ons met trots expert op dit gebied noemen. Onze expertise reikt dan ook verder dan camper- en caravantoepassingen alleen. Naast ervaring met boten, vliegtuigen en raceauto’s hebben we ook jarenlange ervaring met medische toepassingen. We ontwikkelen en produceren voor veel bekende ziekenhuizen en instellingen in de medische sector. Dat varieert van matrassen voor kinderen, operatietafels, mri-scanners tot anti decubitus matrassen en andere toepassingen.
We gebruiken daarom strikt hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en de juiste ondersteuning.

Lees meer over maatwerkmatrassen op: www.healthfoam.com/matras-op-maat

Referenties

We maken met trots producten samen met en voor onder andere Bliss Mobil (leveranciers beeldmateriaal), Rederij Groen, Maritiem B.V., Philips, TU Delft, Erasmus MC, BovenIJ Ziekenhuis, Diakonessenhuis, AMC Ziekenhuis, Ambu Trans, Máxima Medisch Centrum, CuraNed Zorghulpmiddelen, Antonius Ziekenhuis, Hospimed en vele anderen.

Bedbodem: Schoteltjes of latten?

Voor een optimale ventilatie is ook de (bed)bodem van belang. Maar in de kleine ruimte van een caravan of camper zijn de mogelijkheden vaak beperkt. Als de ruimte onder het matras open blijft ontstaat er veel betere ventilatie. Wanneer het matras op bijvoorbeeld een lattenbodem ligt, is er een betere ventilatie mogelijk. Als er geen ruimte is voor een lattenbodem kan er een laag 3D breisel, ook wel spacer genoemd, onder het matras gelegd worden. Ook kunnen we op de bodem veerbare schotels plaatsen. Deze zorgen naast een betere ventilatie maar ook voor betere ondersteuning. Zowel de schotels als het 3D breisel zijn licht en ventileren prima.

Royal Health Foam Biedt

  • Maatwerk zonder meerprijs
  • Medische kwaliteit schuim
  • Zeer goede service
  • Ruim assortiment materialen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Gratis levering in Nederland

Wilt u ook een nieuwe camper- of caravanmatras?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden via 070 – 338 70 10 of via onze website: www.healthfoam.com. We helpen u graag aan een comfortabele nachtrust, zowel voor thuis als op reis.

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze showroom om uw maatwerk te bespreken en ons ruim assortiment van koud- en traagschuimmatrassen te bekijken. We zijn geopend van maandag tot en met zaterdag en eenmaal per maand ook op zondag. Onze showroom is op loopafstand van de Scheveningse boulevard en het strand.

 

 

 

 

Royal Health Foam
Soetensstraat 18
2586 XS Den Haag (Scheveningen)
Tel: 070 3387010
www.healthfoam.com
info@healthfoam.com