LMC Cruiser T 662 Spring

Campersite.nlOok dit voorjaar 2012 introduceert LMC weer een actiemodel, dit maal in de populaire Cruiser serie.

 

De bekende indeling van de Cruiser T 662 wordt in de Spring uitvoering, inclusief de complete standaard uitrusting en een aantal extra uitrustingsitems tegen een speciale actieprijs aangeboden.

De Cruiser T 662 Spring heeft voorin, tegenover de deur, een royale zitgroep met daarnaast een L-keuken. Deze keuken biedt de hobbykok middels de ruime werkplek, 190 liter koelvriescombinatie en een ingebouwde oven voldoende mogelijkheden voor het bereiden van vakantiemaaltijden.

Achter in de camper bevindt zich het tweepersoons bed met koudschuimmatrassen, met direct daarnaast de toiletruimte. Onder het bed bevindt zich de opbergruimte. Als stoffering heeft LMC gekozen voor de Alaska leder-stofcombinatie welke mooi harmonieert met de nieuwe meubelkleppen. De kleppen in de Cruiser Spring zijn gedecoreerd met palissander en chroom accenten.

Verder beschikt deze Cruiser over energiebesparende LED binnenverlichting en een panoramaraam in het dak. Het Fiat onderstel is voorzien van een 130 pk Eco5 dieselmotor, automatische airco, cruise control, ESP, bestuurder- en bijrijderairbag, elektrische buitenspiegels, daglichtverichting en een 90 liter dieseltank. Ook dit speciale Cruiser model is uitgerust met de niveauregeling ALC van AL-KO.

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

Een zonneluifel van de fabrikant Thule met afmeting 3,75x 2,75 m zorgt voor schaduw en beschermt tegen lichte regen. De 95 AGM sterke Power Bull opbouwaccu ondersteunt de boordtechniek en is tevens ook lekveilig. Een buitentemperatuurvoeler en een afstandbediening voor de voortentlamp geven het speciale Cruiser model nog meer comfort en is tevens gebruiksvriendelijk. Omdat LMC dankzij zijn wintercompetenties tot de markleider in Scandinavië telt, is het speciale model tegen meerprijs ook met een Truma- of Alde-winterpakket verkrijgbaar.

Inclusief deze omvangrijke opties is het voorjaarmodel vanaf een prijs van circa € 70.000,- te koop, wat de consument een besparing van € 9.975,- ten opzichte van de standaard uiitvoering inclusief aparte optieprijzen kan opleveren.