MICA CamperBox

JB Minicamper3DotZero Automotive BV Soest ontwikkelt een nieuw concept, “de CampUniQ Minicamper”. Met de CampUniQ combineert u privé, bedrijf en vakantie in één compacte, leuke en sportieve auto.

Alles wat u verwacht in een camper zit erin en hij voldoet aan alle eisen zodat u het hele jaar kunt rijden voor maar 25% houderschapsbelasting. De Minicamper is een uniek concept dat perfect aansluit op de huidige markt waarbij kostenbesparing en milieubewust de trefwoorden zijn.

Verrassend concept

CampUniQ MinicamperHet CampUniQ Minicamper interieur wordt ingebouwd in een jonge gebruikte Ford Transit Connect. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op aanschafprijs van een camper en rijdt u comfortabel in een pittige en zuinige 1,8 TDCI diesel.

Deze tweepersoonscamper is van alle gemakken voorzien; een kachel, chemisch toilet, koelkast en keuken met wasbak en tweepits-gascomfort. Ook heeft hij een aantal verrassende oplossingen. Zo is de keuken zowel binnen als buiten te gebruiken.

Het handige pop-dak zorgt ervoor dat u in de camper stahoogte heeft en extra licht krijgt door de te verduisteren ramen. U parkeert de CampUniQ Minicamper eenvoudig op iedere plek en u rijdt zuinig in de stad en op de snelweg.

Het CampUniQ Minicamper exterieur

Groeiende vraag naar compacte campers

Het CampUniQ Minicamper interieurEdzo de Jonge, eigenaar en oprichter van 3DotZero Automotive BV, kwam op het idee van de CampUniQ Minicamper omdat hij vaak vraag heeft naar een compacte camper en dat steeds meer mensen op zoek zijn naar kostenvoordeel.
CampUniQ MinicamperHij zocht een professioneel inbouwbedrijf om zijn idee van een Minicamper te laten bouwen. “Dit is echt een aanvulling op het huidige aanbod aan campers. Door jonge gebruikte auto’s als basis te nemen is de CampUniQ Minicamper voor een grote groep mensen betaalbaar”, aldus Edzo de Jonge.

CampUniQ Minicamper interieur

Jarenlange ervaring

Edzo maakt bij de bouw gebruikt van zijn jarenlange ervaring van in- en verkoop van campers voor het selecteren van de juiste auto’s en het maximaal benutten van de beschikbare ruimte.

Hij verwacht met de CampUniQ Minicamper een nieuwe trend te zetten die zowel in het dagelijks gebruik als ook op reis en op campings veel mensen gelukkig zal maken.

Meer informatie

3DotZero Automotive BV

LogoKantoor & Factuur adres:
Floris V Dreef 23
1261 ZH Blaricum
Tel: +31 (0)35 622 45 97

Werkplaats, Bezichtigings & Goederen adres:
Dorresteinweg 86
3763 LL Soest
Tel: +31 (0)35 603 50 18
Tel: +31 (0)6 53 488 232

info@campers4you.nl
www.campers4you.nl
www.minicamper.nl

JB Minicamper

JB Minicamper

JB Minicamper

JB Minicamper

JB Minicamper

JB Minicamper

JB Minicamper