De nieuwe Hymer Car 302 buscamper met hefdak

Campersite.nlHymer introduceert een nieuw model binnen de succesvolle Hymer Car serie: de Hymer Car 302. Dit is het eerste model in de Hymer Car serie dat met een hefdak is uitgevoerd.

 

Hymer kiest ook in dit geval voor een Fiat Ducato onderstel, waarmee Hymer het de concurrentie (oa VW) ongetwijfeld moeilijk zal gaan maken.

Campersite.nlDe nieuwe Hymer buscamper zal de nodige nieuwe ontwikkelingen meekrijgen, zoals een optionele derde zitrij.

 

De Hymer Car 302 wordt daarmee ook aantrekkelijk voor mensen die hun camper ook als dagelijks vervoermiddel willen gebruiken, terwijl de wegenbelasting op het prettig lage campertarief zit. De afmetingen, met een lengte van nog geen 5 meter en een breedte van 2,08 meter zijn maar iets meer dan die van de grotere MPV´s.

 

Achterin de camper bevindt zich een tweepersoon bed van 196 x 135 cm, dat geheel opzij kan worden geklapt om zo een grote bergruimte mogelijk te maken:

Campersite.nl
 

Campersite.nl
 

Campersite.nl

 

In het geheel omhoog te zetten hefdak bevindt zich, bereikbaar via een uitneembaar luik, een tweepersoons bed van zijn 200 x 150 cm. Dit bed kan naar boven worden geheven om de stahoogte te vergroten.

 

Campersite.nl
 

Campersite.nl

De nieuwe lichtmetalen 17 inch velgen zijn optioneel leverbaar.

 

Campersite.nlCampersite.nl