Hét leukste gadget gebaseerd op een Volkswagen camper

Volkswagen gadgetZOETERMEER – Het definitieve einde van de productie van de Volkswagen T2 Camperbus is nabij, zo schreven we in een eerder bericht. Degenen die nog een origineel, gloednieuw exemplaar van deze camper willen bemachtigen moeten dus opschieten én diep in de buidel tasten.

Het gaat dan niet alleen om de aanschafkosten, ook moet de camper nog verscheept worden vanuit Brazilië. Al met al een dure grap. Er zijn dus redenen genoeg waarom je deze camper beter als gadget kunt bezitten.

Op KampeerZaken.nl staat een top 10 van leukste gadgets, gebaseerd op de iconische Volkswagen camper. Met de feestdagen van december in het vooruitzicht, zochten wij ze voor je uit. Op nummer 1 hebben we deze Lego camper gezet. Want het gevoel dat mensen die een echte Volkswagen camper bezitten ervaren, kan het best worden geëvenaard met deze authentieke replica.

Gedetailleerd

Het gevoel dat om de hoek komt kijken bij het regelmatig klussen aan je camper om reparaties uit te voeren kan niet vervangen worden. Maar als je niet in het bezit bent van een échte VW Camperbus, dan kun je dat gevoel krijgen met deze uit 1332 onderdelen bestaande originele kopie. Hij is enorm gedetailleerd en heeft bijvoorbeeld beweegbare deuren en een pop-up dak met textiel gordijn. En Lego zou Lego niet zijn als de detaillering aan de binnenkant niet minstens zo indrukwekkend zou zijn.

Wil je meer zien? Klik hier om de rest van deze top 10 te bekijken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel