Forster verkoopt ook buscampers

Forster buscampers

Forster verkoopt nu ook buscampers

Forster liet op de Caravan Salon 2019 zien dat het merk nu ook buscampers in het programma heeft opgenomen. Deze zijn, gezien de frisse kleuren en moderne inrichting, duidelijk bedoeld om de jongere camperaars aan te spreken.

De fris gelijnde campers worden gebouwd op basis van een Fiat Ducato en zijn leverbaar in drie lengtematen, drie kleuren en vier indelingen.

Volgens Forster zijn de buscampers, ondanks de complete standaarduitrusting, uitermate aantrekkelijk geprijsd. Forster bouwt ze overigens niet zelf. Het merk heeft overigens ook gene eigen productie, de campers van Forster worden in de fabriek van zustermerk Eura Mobil gebouwd. Maar de buscampers komen bij een ander zustermerk, namelijk Karmann-Mobil, vandaan. Deze is dan ook een echte specialist op het gebied van buscampers.

Inrichting

Forster buscamper Zoals gezegd wil Forster met de nieuwe buscampers een wat jongere doelgroep aanspreken. Dat kun je niet alleen zien aan de kleuren van de buitenzijde (wit, zilvergrijs en frisgroen) maar ook aan het licht interieur. Het is de ontwerpers van Forster gelukt om de witte frontjes van de kasten mooi te combineren met het lichte houtdecor en de donkere vloer in jachtstijl.

Indelingen

De nieuwe Forster buscamper zijn verkrijgbaar in vier verschillende, verdeeld over drie lengtematen. De kortste buscamper is 5,41 meter, deze heeft achterin een tweepersoons bed en voorin de bekende zitgroep. De iets langere versie van 5,99 meter heeft een overeenkomstige maar iets ruimere indeling. In deze lengte is er ook een familievariant met een dubbel stapelbed achterin, deze heeft vier slaapplaatsen. De langste variant is 6,36 meter lang, deze heeft eenpersoonsbedden.

Uitrusting

Tot de standaarduitrusting behoren niet alleen een hoogwaardige isolatie maar ook een verwarmingsunit met een capaciteit van vier kW, buitenverlichting, keuken met tweepits kookplaat en koelkast, wasruimte met geïntegreerde douche en toilet en opklapbare bedden.