Face-to-Face indeling nu ook beschikbaar bij andere Arto-modellen

Niesmann Bisschof Arto face to face

Face-to-Face indeling nu ook beschikbaar bij andere Arto-modellen

Camperbouwers experimenten de laatste jaren steeds meer met indelingen. Daarbij zien we dat twee klassieke indelingen, namelijk die met de zitgroep achterin en met een zitgroep die bestaat uit twee langsbanken, weer helemaal in zijn.

Van die laatste indeling introduceerde het Duitse bedrijf Niesmann + Bischoff een tijdje geleden een variant die straks verkrijgbaar zal zijn bij vijf modellen van Arto, een van de merken van deze Duitse camperbouwer.

Niesmann + Bischoff noemt dit een Face-to-Face indeling. De langsbanken, zoals we die bij de klassieke standaardzit zien, zijn hierbij aan de linkerzijde veranderd in een soort hoekbankjes. Deze zijn erop gericht om de omgedraaide voorstoelen meer bij de zitgroep te betrekken. Je zit daardoor meer tegenover elkaar. Daar is ook de naam Face-to-Face aan ontleend.

Het bankje aan de linkerzijde is vrij diep en is voorzien van een driepuntsgordel zodat dit tijdens de rit als een volwaardige zitplaats kan worden gebruikt. Dit bankje sluit qua diepte ook mooi aan bij het langs de zijkant geplaatste, extra diepe keukenblok zodat deze samen een mooi geheel vormen. Optioneel kan ook het kleinere, rechte bankje aan de rechterzijde ook met gordel worden geleverd.

Niesmann + Bisschof levert deze indelingsvariant zonder meerprijs. Hij was al een tijdje beschikbaar in de Arto 79 R maar zal nu ook leverbaar zijn voor de Arto 77 E, 85 E, 88 E en 88 EK. Al deze modellen hebben achterin een slaapgedeelte met enkele bedden. Ook de 88 LF, die achterin een eilandbed heeft, zal met de nieuwe Face-to-Face indeling kunnen worden geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel