Eura Mobil Integra Line 720 QF met langsbanken

Eura Mobil Integra Line 720 QF camper

Eura Mobil Integra Line 720 QF met langsbanken

De min of meer klassieke indeling voor campers, bestaande uit de draaibare voorstoelen met daarachter een tafel en een recht zitje of L-zit, wordt steeds vaker verdrongen door een andere, grotere zitgroep.

Vooral bij grotere campers zien wat dat er steeds meer fabrikanten experimenteren met andere varianten voor de zitgroep. Zo zien we steeds vaker zitgroepen achterin de camper, of afwijkend geconfigureerde zitgroepen. Dat geldt ook voor de nieuwe Integra Line 720 QF die het Duitse merk Eura Mobil op de CMT Stuttgart presenteert.

De nieuwe Eura Mobil Integra Line 720 QF onderscheidt zich door een zitgroep met 2 langsbankjes, die bovendien kunnen worden omgebouwd tot goedgekeurde zitplaatsen. Deze langsbanken worden ook hier gecombineerd een tafel en de draaibare voorstoelen. Het geheel geeft een fraaie ruimtelijke indruk.

Indeling

Eura Mobil Integra Line 720 QF indelingEura Mobil heeft de tafel ook nog draaibaar en opklapbaar gemaakt. Hierdoor is de doorgang naar de voorstoelen een stuk gemakkelijker. Achter de zitgroep bevindt zich aan de linkerzijde de hoekkeuken. De keuken is maar liefst 120 cm breed en heeft een mooie, gewelfde voorzijde. Tegenover het keukenblok, naast de entree, bevindt zich de XL-koelkast. Achter de keuken van de Integra Line 720 QF bevindt zich het slaapgedeelte. Dit is van het woongedeelte afgescheiden door een schuifdeur. Direct achter deze deur bevindt zich de badkamer. Aan de linkerzijde heeft deze een was/toiletruimte, rechts is een separate douchecel die is voorzien van een regendouche. Achterin de camper bevindt zich het eilandbed dat maar liefst 150 centimeter breed is. Aan weerszijde van het bed heeft Eura Mobil een smalle, hoge kleerkast geplaatst. De hoogte van het eilandbed kan qua hydraulisch worden aangepast. De hoogte van de garage onder het bed bedraagt maximaal 115 cm.

Uitrusting

Ook de Integra Line 720 QF behoort tot de topmodellen van Eura Mobil. De standaarduitrusting is dan ook uitermate compleet. De Integra Line 720 QF heeft onder meer een elektrisch bediende afvoerklep voor de afvalwatertank en een Alde-boiler. Uiteraard heeft de Integra Line 720 QF ook een geïsoleerde dubbele bodem, met daarin onder meer de afvalwatertank. De 720 QF kan optioneel worden uitgevoerd met een elektrisch bediend hefbed.

Like dit artikel
Tweet dit artikel