Eenvoudig WiFi installeren in de camper met Teleco router

Teleco WiFi Van T400 router

Eenvoudig WiFi installeren in de camper met de Teleco WiFi Van T400 router

Met de opkomst van ‘onbeperkt data’ wordt het steeds makkelijker om Wifi aan boord van je camper of caravan te hebben. Dit is wel zo handig, aangezien lang niet alle campings en camperplaatsen fatsoenlijke WiFi aan hun gasten aanbieden.

Het blijft in veel gevallen toch behelpen. Een draagbare router zoals de nieuwe Wifi Van T400 van Teleco biedt in dergelijke gevallen uitkomst. De enige vereiste is dat je een data-abonnement hebt met voldoende capaciteit.

Beter dan hotspot-functie van smartphone

De Teleco WiFi Van T400 router biedt een stabieler en krachtiger draadloos netwerk dan de hotspot-functie van een smartphone. Dit is te danken aan de hoge ontvangstgevoeligheid en het feit dat de Teleco-router voorzien is van een eigen Simkaart. Daarnaast kun je de router gemakkelijk monteren op de ideale plek. In totaal kunnen er vier apparaten aan de router worden aangesloten. Op meerdere apparaten tegelijk kunnen er dan films of muziek worden gestreamd of grote bestanden gedownload.

Extra buitenantenne

Wil je nog meer uit de WiFi Van T400 halen, dan kun je de TA095 buitenantenne erbij bestellen. Hiermee wordt het signaal nog sterker.

PhoneBoosterVan bij slecht bereik

Ben je ver verwijderd van een GSM-mast, dan kun je de Teleco-router ook combineren met de PhoneBoosterVan. De PhoneBoosterVan kan mobiele signalen tot wel 400 keer versterken, waardoor je ook in meer afgelegen gebieden een bruikbare internetverbinding hebt.