Diverse nieuwe bustenten bij Outwell

Outwell Air Crusing Daytona

De Daytona uit de nieuwe Air Crusing serie bustenten van Outwell

ZOETERMEER – Met de stijgende poulariteit van de buscampers, zien we ook steeds meer bustenten. Waar de meeste producenten van (voor)tenten vroeger slechts een enkele bustent in het assortiment hadden, zien we dat er nu diverse producenten zijn die er een riante collectie bustenten op na houden.

Eén van die producenten is het Deense Outwell, dat bustenten in 4 verschillende series aanbiedt. Naast de bestaande Touring en Cruising serie heeft Outwell de tenten uit de Smart Air Touring Tent Collection serie geheel vernieuwd en introduceert het ook een geheel nieuwe serie bustenten, namelijk de Air Crusing Collection.

Touring en Cruising series

De bestaande Touring en Cruising series zijn overigens ook heel interessant. De tenten uit de Cruising serie zijn bijvoorbeeld behoorlijk windvast, ze zijn getest tot windkracht 9. De Touring serie, waarvan de tenten tot windkracht 8 geschikt zijn, bestaat uit afzonderlijke modellen voor hogere en lagere buscampers zodat die zo goed mogelijk aansluiten op de rail van de camper. Ze hebben een dak van temperatuurregulerend doek. De modellen uit de Cruising serie zijn vrijstaand, je kunt deze laten staan als je met de camper de omgeving wilt verkennen of een boodschap wilt doen.

Smart Air Touring

De tenten uit de Smart Air Touring Collection zijn geheel vernieuwd. Ook zijn er enkele modellen aan de serie toegevoegd. Het zijn functionele, vrijstaande bustenten die een geheel nieuw design hebben gekregen. Outwell heeft voor dit kampeerseizoen gekozen voor een kleurstelling met antracietgrijs en lichtgrijs, dat een mooie combinatie met de getinte vensters vormt.

Air Crusing

De Air Cruising serie is geheel nieuw in het programma van Outwell. Ook dit zijn tenten met een oppompbaar buizensysteem zodat stokken tot de verleden tijd behoren. Je kunt de buizen makkelijk en snel oppompen met de dubbelwerkende luchtpomp. Ook deze tenten zijn vrijstaand uitgeoverd zodat je ze kunt laten staan als je met de camper ergens naar toe wilt. De serie bestaat uit de Darlington uit bovenstaande video, de Daytona en de Daytona Tall die voor hogere buscampers geschikt is.

Meer informatie kun je vinden op www.outwell.com.

Like dit artikel
Tweet dit artikel