Dethleffs introduceert designvariant van Pulse-serie

Dethleffs Pulse Classic

Dethleffs introduceert designvariant van Pulse-serie

Op de komende editie van de Caravan Salon presenteert Detheffs de Pulse Classic. Dit is een designvariant van de normale Pulse-serie van het Duitse merk.

In de Classic-uitvoering is, zoals de naam al doet vermoeden, is het interieur wat conventioneler vormgegeven. Het verschil is vooral zichtbaar bij de bovenkastjes en frontjes.

Dethleffs Pulse (Classic)

Die bovenkastjes en frontjes hebben bij de normale Dethleffs Pulse een behoorlijk vooruitstrevend design. De Pulse-serie is op dat gebied dan ook de ‘pionier’ van de nieuwe interieurs zoals Dethleffs die aan het ontwikkelen is. Binnen heeft de Dethleffs Pulse een fraaie, moderne meubelarchitectuur en een bijzonder lichtconcept. Vooral het interieur van de Pulse valt op. Het heeft veel minder houtdecor dan gebruikelijk en oogt daardoor heel modern. Dethleffs zet met de Classic weer een klein stapje terug, hier zien we frisse notenbruine meubelfronten welke harmonieus aansluiten bij de hoogwaardige stoffering en vloerbekleding. Aan de buitenzijde kun je de Dethleffs Pulse herkennen aan het aerodynamische front en de fraaie, afgeronde achterzijde.

Twee indelingen

Dethleffs biedt de Pulse Classic vooralsnog aan met twee verschillende indelingen. Kopers kunnen kiezen uit een indeling met enkele bedden (T 7051 DBM) en een met een eilandbed (T 7051 EB). De maximaal toegestane massa (MTM) van beide modellen bedraagt minder dan 3,5 ton. Net als de normale Pulse-modellen heeft ook de Classic een uitgebreide standaarduitrusting. Beide modellen zijn bij 740 cm lang en hebben een aparte douche en badkamer welke met elkaar kunnen worden verbonden tot een comfortabele badkamer.