Nieuwsrubrieken

Adverteren op Campersite

< Ga terug naar Contact

Campersite is dé site voor camperliefhebbers, met informatie en nieuws over campers, camperbestemmingen, camperreizen, occasions en alle andere zaken die voor camperaars interessant zijn. Daardoor trekt Campersite dagelijks duizenden bezoekers.

Voor ondernemers in de camperbranche is Campersite dan ook het aangewezen medium om hun doelgroep te bereiken. Dat kan op meerdere manieren:

Occasions

Uw occasionvoorraad in ons Ovis systeem, zodat uw occasions worden getoond op Campersite en een aantal relevante partnerwebsites, en ook op uw eigen website.

Camperverhuur

Uw huurcampers worden opgenomen in ons verhuursysteem, waarbij u zelf de beschikbare periodes van uw campers en de prijzen kunt aanpassen.

Wilt u uw camper hier ook op zetten: neem dan contact met ons op.

Bedrijvenlijst

Uw bedrijf wordt opgenomen in een relevante categorie van de bedrijvenlijst. Deze vermelding kan worden uitgebreid met een opvallende titel, aanvullende tekst en logo.

Uw bedrijfspagina op campersite.nl

Uw bedrijf in de spotlight? neem dan contact met ons op.

Banners en tekstadvertenties

De vele goedbezochte pagina´s van Campersite bieden ook voor uw bedrijf en/of producten een goede plek om te adverteren. Er wordt gebruik gemaakt van een modern, professioneel banner management systeem waarmee alle benodigde statistieken kunnen worden bijgehouden.

Hieronder de beschikbare posities op campersite.nl:

  • Full Banner
  • Content Banner
  • Wide Skyscraper
  • Medium Rectangle

Meer informatie?

Neem dan contact op met Internet Service Nederland:

Beoordeel dit artikel
 
Like dit artikel
Tweet dit artikel
CAMPER VERKOPEN?
(ook via Marktplaats.nl) Plaats advertentie