Coleman Journeymaster Pro: veelzijdige, vrijstaande bustent met verduisterde slaaptent

Coleman Journeymaster Pro bustent

Coleman Journeymaster Pro: veelzijdige, vrijstaande bustent met verduisterde slaaptent

Als je denkt aan reizen met de buscamper, dan denk je aan vrijheid, avontuur en de natuur. Maar daarnaast is er ook behoefte aan het nodige comfort en wat flexibiliteit.

Outdoor- en kampeerspecialist Coleman heeft deze behoefte begrepen en presenteert een nieuwe generatie van de Journeymaster voortenten, die speciaal zijn ontworpen voor buscampers en camperbusjes.

In drie maten

De Journeymaster Pro-voortenten, zoals deze nieuwe generatie heet, is verkrijgbaar in drie maten – M, L en XL. Zo passen deze bij verschillende soorten en maten campers en voldoen ze aan uiteenlopende kampeerbehoeften. Of je nu met z’n tweeën reist of met een groep vrienden, met een heel kleine of een wat grotere camper, zolang de dakgoothoogte tussen de 180 en 210 centimeter ligt is er altijd een Journeymaster Pro die bij je past.

Vrijstaand

Wat deze voortenten extra handig maakt, is het vrijstaande concept. Omdat de Journeymaster Pro-voortenten vrijstaand zijn, kun je de voortent laten staan terwijl je met de camper op pad gaat. Geen gedoe meer met het afbreken en opzetten van je voortent elke keer als je een uitstapje wilt maken. Een woordvoerder van Coleman vertelt hierover: “Met de Journeymaster Pro kunnen kampeerders hun leefruimte uitbreiden zonder in te boeten aan comfort of gemak.”

Gebruiksgemak

En dan is er nog het gebruiksgemak. De Journeymaster Pro-voortenten zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken, wat ze ideaal maakt voor reizigers die vaak van de ene plaats naar de andere reizen. “We wilden een voortent creëren die kampeerders de flexibiliteit geeft die ze nodig hebben,” aldus de woordvoerder van Coleman.

Black-out

Maar het comfort stopt niet bij het opzetgemak. De Journeymaster Pro-voortenten zijn uitgerust met de innovatieve BlackOut-slaaptent, die tot 99% van het daglicht blokkeert. Een zegen voor degenen die graag uitslapen of bijtijds gaan slapen. Ook in Scandinavië, waar het vanwege de middernachtzon nog lang licht is, is dit een uitkomst.

Bovenstaand een recente YouTube-video van Coleman, die de Journeymaster Deluxe Air XL Driveaway Awning in actie toont. De video laat zien hoe eenvoudig het is om de voortent op te zetten en toont ook de effectiviteit van de BlackOut Bedroom-technologie.