De Caravana 2013: kamperen op de beursvloer

Campersite.nlKamperen aan de rand van het meer, slapen in een luxe camper op een bergtop. Het zijn die onvergetelijke plekjes die van de vakantie een ultieme belevenis maken. Maar vaak is de voorpret bijna net zo leuk als de vakantie zelf. Op de Caravana 2013 is dat meer dan ooit het geval. Want voor het eerst in de geschiedenis van deze kampeerbeurs kan er ‘live’ worden gekampeerd op de beursvloer zelf. Een spectaculairder overnachtingsplekje is niet mogelijk!

Campersite.nlKampeer mee op de Caravana
Overnachten op de beurs in een luxe glamping safaritent, een hypermoderne Hymer Paravano camper, de praktische Holtkamper Kyte vouwwagen of een caravan met doorzichtige voortent Isabella SENSE. In samenwerking met de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB introduceert de Caravana 2013 de ‘Live’ camping. Een initiatief ter ondersteuning van kampeerders met een handicap. Via het kopen van loten à € 10,- wordt de Stichting Handicamp gesteund en maken donoren kans op een geheel verzorgde overnachting op de beurs, inclusief indoor-barbecue en uitgebreid ontbijt.

Vele primeurs
Campersite.nlNaast de ‘Live’ camping biedt de Caravana 2013 een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, chalets, trends, kampeeraccessoires tot en met de allermooiste kampeerplekken en recreatieparken in heel Europa. Bezoekers kunnen o.a. kennismaken met de nieuwste Holtkamper vouwwagen, die zichzelf met één druk op de knop uitvouwt. Zonder dat er een stok of haring aan te pas komt. Of de Paravano camper van Hymer, compleet uitgerust voor rolstoelgebruikers. Van het nieuwe luxe en stijlvolle  ‘Glamping’ tot de ultieme autodaktenten: de Caravana staat bol van de noviteiten!

Designwedstrijd: ‘Campers & caravans van de toekomst’
Hoe kamperen we met z’n allen in de toekomst? Tijdens een spannende designwedstrijd ontwerpen productdesigners van diverse Nederlandse designopleidingen de meest uiteenlopende campers en caravans van de toekomst. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op één van deze ontwerpen en daarmee een week weg met de allernieuwste Hymer camper of TEC caravan winnen.
 
Met korting naar de Caravana
Entreekaarten zijn vanaf nu met € 2,- korting online te koop en kosten slechts € 11,50 per kaart. Geen wachtrijen meer bij de kassa’s en tegelijk is een entreekaart hiermee een leuke cadeautip voor de komende feestdagen!
 
Win kaarten op Facebook en Twitter
Met ruim 400 exposanten, 40.000 m2 vakantiepret en 56.657 bezoekers in 2012 is de Caravana uitgegroeid tot de grootste kampeerbeurs van Nederland. Meer informatie over de Caravana is te vinden op de geheel vernieuwde website: www.caravana.eu. De Caravana is tevens te vinden op Twitter (@CaravanaBeurs) en Facebook (CaravanaBeurs). Like of volg de Caravana en win gratis entreekaarten.
 

De Caravana 2013 wordt gehouden van 17 tot en met 22 januari 2013 in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is dagelijks geopend van 10.00  tot 18.00 uur. Vrijdag 18 januari van 10.00 tot 22.00 uur en dinsdag 22 januari van 10.00 tot 17.00 uur.