Uitbreiding bij Carado semi-integraal campers

Campersite.nlCarado introduceert een nieuwe half-integraal camper, de T448. Deze 7,43 m lange semi-integraal camper is zowel voor een echtpaar als voor een familie ontwikkeld.

 

Achterin de camper bevinden zich 2 éénpersoons bedden, die desgewenst kunnen worden omgetoverd tot één groot tweepersoons bed van 200 x 210 cm. Ook de zitgroep voorin kan naar behoefte worden omgebouwd tot een slaapplaats. 

Maar bovendien bevindt zich boven de zitgroep nog een hefbed dat plaats biedt aan één of twee volwassenen. Daarbij biedt de indeling alle ruimte voor een ruime natte cel met separate doucheruimte en een C205 Thetford toilet.

 

Campersite.nl Campersite.nl
Campersite.nl Campersite.nl

 

 

Verder voorin vinden we uiteraard ook de keuken, voorzien van grote 113+11 liter koel-vries combinatie. Wie dat nog niet genoeg vindt: optioneel is er ook een 150+23 koel-vriescombinatie leverbaar. De verwarming wordt verzorgd door een Truma T6, welke eventueel ook kan worden voorzien van een electrisch verwarmingselement. Achterin, onder de bedden, bevindt zich een riante garage met plek voor campingmeubelen, fiets of scooter.