Camperland vervolgt overnamekoers en neemt nu ook Mobiledrôme-Vossenhoek over

Camperland vervolgt overnamekoers en neemt nu Mobiledrôme-Vossenhoek over
Camperland vervolgt overnamekoers en neemt nu Mobiledrôme-Vossenhoek over

Een strategische zet in een dynamische markt, zo kunnen we de recente overname van Mobiledrôme-Vossenhoek door Camperland noemen. Een stap die overigens niet onopgemerkt is gebleven in de Nederlandse camperbranche.

Maar wat maakt deze overname zo bijzonder? Het antwoord ligt in de strategische visie van Camperland, een recent opgerichte dochteronderneming van Truckland. Terwijl de meeste bedrijven in deze sector zich richten op uitbreiding, kiest Camperland voor een meer gerichte aanpak. Het bedrijf neemt andere bedrijven over om op die manier een stukje van de markt te veroveren.

Marktpositie verstevigen

De campermarkt in Nederland is booming, dat is allang geen geheim meer. De overname van Mobiledrôme-Vossenhoek door Camperland is meer dan een zakelijke transactie; het is een strategische zet met oog voor de toekomst. Met deze overname verstevigt Camperland zijn positie in een markt die steeds competitiever wordt.

Terwijl de markt blijft groeien, zet Camperland stappen om niet alleen deel uit te maken van deze groei, maar ook om deze vorm te geven. Het bedrijf toont aan dat een klantgerichte benadering en strategische planning hand in hand kunnen gaan. Een slimme zet, gezien de stijgende vraag naar campers en de groeiende populariteit van ‘vanlife’ en ‘staycations’ in Nederland.

Van lokale speler naar regionale én landelijke dekking

Hoe vertaalt deze overname zich in de praktijk? Mobiledrôme-Vossenhoek had een sterke regionale aanwezigheid in Oud Gastel, maar de overname door Camperland tilt het bedrijf in feite naar een nationaal niveau. Met vestigingen in Herpen (het vorig jaar overgenomen Cor van den Oever Recreatie) en nu ook in Oud Gastel, en servicepunten verspreid over het land, is Camperland hard op weg om een landelijk dekkend netwerk te realiseren.

Klanten kunnen straks profiteren van een uitgebreider aanbod aan servicepunten, variërend van Eindhoven tot Amsterdam. Het is niet alleen een kwestie van meer locaties, maar ook van meer expertise onder één dak. Met deze overname bewijst Camperland bovendien dat het een speler is om rekening mee te houden.