Campercontact Awards 2023: stemmen kan tot en met 16 april

Campercontact Awards 2023; de genomineerden

Campercontact Awards 2023: stemmen kan tot en met 16 april

De genomineerden voor de Campercontact Awards 2023 zijn bekendgemaakt. De verkiezing, georganiseerd door Campercontact en de NKC, heeft als doel de best gewaardeerde overnachtingslocaties op camperplaatsen en campings te belonen.

In zes landen, waaronder Nederland, zijn genomineerden geselecteerd op basis van de hoogste gemiddelde beoordelingen door gebruikers van Campercontact in 2022 en het totaal aantal beoordelingen in 2022.

Genomineerden

De genomineerde locaties in Nederland zijn Camperplaats Stoutenburght, Camperplaats Aan de Ee, Camperplaats De Zandberg, De Willige Waard en Camperplaats Polderhaan. Bij de Nederlandse campings zijn dit jaar Dorpscamping Gemert, Camping Zonnehoeve, Camping Arienstocht, Camping Klein Haneveld en Minicamping De Kleine Abtshoeve genomineerd.

Stemmen

Er zijn ook camperplaatsen en campings genomineerd in België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Uiteraard kan ook daarop gestemd worden. Dat stemmen kan tot en met 16 april via de website van Campercontact, waar camperaars hun stem kunnen uitbrengen op de genomineerde campings en camperplaatsen.

In elk van de zes deelnemende landen heeft de gebruiker één stem op een camperplaats en één op een voor campers geschikte camping. Campercontact zal in april de winnaars bekendmaken.

Campercontact en NKC

Campercontact is een internationaal platform met bijna 40.000 overnachtingslocaties voor camperaars in 58 landen. De website was vroeger eigendom van de NKC maar is sinds kort weer zelfstandig. Met dit platform wil men camperaars faciliteren in hun zoektocht naar de ideale overnachtingsplaats en biedt het inspiratie, kennis, camperreizen, verzekeringen en technisch advies. De NKC, met 65.000 leden de grootste camperclub van Europa, behartigt de belangen van alle camperaars op het gebied van duurzaamheid, wet- en regelgeving en de ontwikkeling van camperplaatsen in Nederland.