Nieuwe camperbeurs in Houten: CamperExpo 2011

Campersite.nlBijna iedere camperaar kan zich de aanvankelijk zeer succesvolle beurs CamperVision herinneren, die eerst in Houten en later in de RAI in Amsterdam werd gehouden. Door de economische omstandigheden vond deze helaas een voortijdig einde.

 

Maar deze beurs heeft zowaar een opvolger, en wel onder de naam CamperExpo. Ook deze beurs vindt plaats aan de Meidoornkade in Houten, van 25 tot en met 27 maart.

Omdat deze beurs in het voorjaar wordt gehouden bieden de exposanten dan ook direct leverbare campers uit hun voorraad tegen interessante voorjaarsprijzen aan. Daarnaast kan een ieder zijn hart ophalen bij de andere stands met onder andere informatie over het zelf bouwen van een camper, accessoires en camperbladen. Ook zijn er diverse stands van clubs op het gebied van campers en camperreizen.

Campertreffen
Tijdens de beurs is het mogelijk om met de camper te overnachten op het beursterrein. De organisatie ervan is in handen van de Camper Club Nederland. Deelnemers hoeven geen lid te zijn om deel te nemen. Ook als men niet wilt overnachten maar wel met de camper naar Houten wilt komen is dat mogelijk.

Korting
De entree bedraagt € 5,00 per persoon, het parkeren is gratis. Op vertoon van een afdruk van dit bericht ontvang je het tweede kaartje gratis!

 

LET OP!

De hierboven vermelde kortingsactie was van toepassing op de CamperExpo 2011, en NIET voor CamperExpo2012, daar is de entreeprijs gewoon 5 euro per persoon!

 

Openingstijden
CamperExpo 2011 is van 25 tot en met 27 maart 2011 dagelijks geopend van 10-18 uur.
Meer informatie over CamperExpo 2012 (23 t/m 25 maart 2012).